Accountmanager B2B

Oost Brabant-Limburg | B2B

 Ben jij een Accountmanager die enthousiast wordt van het inrichten van ruimtes? En dan in het bijzonder het hart van het huis “de keuken”. En wil jij, samen met ons, professionele keuken-oplossingen bij woningbouwcorporaties onder de aandacht brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij?
Bruynzeel Keukens staat al meer dan 80 jaren voor ‘de keuken die werkt’. Samen met het label Keller Keukens vormen wij de succesvolle Nederlandse merken bij DKG.  De keukens worden volledig door ons zelf geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Dat is het kloppend hart van de organisatie. Vanuit de twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen we keukens. Voor particuliere en zakelijke klanten, zowel nationaal als internationaal. En dat doen we niet alleen voor onze eigen merken, we zetten onze kennis over keukens ook in voor het ontwikkelen van diverse private labels.

Wat ga je doen?
In jouw gebied Oost Brabant–Limburg ben je als Accountmanager verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties als ook het genereren van new business binnen de verschillende woningbouwcorporaties. Daarnaast weet jij de vastgestelde omzettarget te behalen, door een op voorhand bepaald commercieel plan, uit te voeren. Dit doe je niet alleen door precies te weten wat er binnen jouw rayon speelt, maar ook door innovatieve producten en diensten aan te bieden die naadloos aansluiten bij de wensen van onze klanten.
Je bent het aanspreekpunt voor de klant bij vragen en je handelt ook zorgvuldig de administratieve werkzaamheden af die voortkomen uit de commerciële afspraken. Dit alles om te zorgen dat de eindgebruiker krijgt waar hij recht op heeft, namelijk een perfecte Bruynzeel keuken waar hij nog jaren plezier van heeft.

Wie zoeken wij?
Een proactief commercieel talent die toe is aan een vervolgstap in zijn of haar loopbaan! Iemand die enigszins bekend is met de business en woonachtig is in de regio waardoor je de lokale markt snel leert kennen. We vragen een grote zelfstandigheid van je: niet alleen in het indelen van de werkweek, maar ook als het gaat om het vinden van oplossingen voor alledaagse situaties. Daarnaast begrijp je dat een nauwe samenwerking met de collega’s op de binnendienst cruciaal is voor een perfecte afronding van je commerciële afspraken.
Verder beschik jij over:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Relevante werkervaring in een commerciële omgeving, bij voorkeur keuken- of woningbouw gerelateerd.
 • Affiniteit of kennis van woningbouw en woninginrichting is een grote pré.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.

Dit kan je van ons verwachten:

 • Direct een vast dienstverband;
 • Een marktconform salaris;
 • Een bonusregeling, omdat we resultaten belonen;
 • Een goed salaris, 12 Atv-dagen en 24 vakantiedagen;
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, een prima pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen (denk hierbij aan een auto-, ziektekosten- en inboedelverzekering);
 • Een Leaseauto, iPhone en een laptop;
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat jij je kunt blijven ontwikkelen;
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement;

Werken bij Bruynzeel Keukens betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.

Meer informatie of meteen solliciteren?
Solliciteer dan direct en inspireer ons met jouw motivatie! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Debra de Vries T: 06-42456485.

Het maken van een PI test kan onderdeel zijn van het sollicitatie proces.

 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden