Administratief medewerker Orderbegeleiding

Bergen op Zoom | Klantenservice
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; wij verkopen geen keukens. Bij Bruynzeel Keukens staat elke dag in het teken van het waarmaken van de klantbehoefte. Dat gaat verder dan de verkoop van een keuken alleen. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een fulltime m/v Administratief medewerker Orderbegeleiding.

Wat ga je doen?

Als Orderbegeleider ga je aan de slag met de administratieve verwerking van binnenkomende losse orders vanuit de zakelijke markt, ingestuurd door onder meer aannemers, handelaren, woningbouwverenigingen of collega accountmanagers. Deze orders kunnen verschillen van een enkele greep of plint tot een complete keuken. Zodra de order via de mail is binnengekomen, ga jij aan de slag! Je werkt de order zelfstandig uit en onderhoudt contact met de accountmanager en de klant ten aanzien van de bestelling, levertijd en aftersales. Daarnaast zie je toe op de juiste voering van het prijsbeleid en voer je controle uit op de facturering.
Binnen DKG werk je samen met de afdelingen Productielogistiek en -planning ten behoeve van productiehaalbaarheid en levertijden.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een heus “orderkanon”! Jij houdt ervan om zaken goed geregeld te hebben, haalt energie uit de administratieve verwerking van grote hoeveelheden én allerlei soorten orders, maar werkt tegelijkertijd zeer secuur. Hiervoor heb je kennis en ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerkingssystemen zoals Primefact en SAP en is omgaan met veelvuldig mail- en telefoonverkeer voor jou geen probleem. (Oud-) collega’s typeren jou als een aanpakker met een praktische instelling. Op jouw CV staat verder:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren werkervaring in een administratieve of commerciële functie, waarbij keukenkennis een pré is;
  • Technisch inzicht en affiniteit met bouw(techniek).

Je werkt zelfstandig maar weet ook hoe belangrijk samenwerken is. Het team dat op je wacht bestaat uit 5 andere collega’s.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton! 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden