Teamleider fabricage

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek

Wat ga je doen?

Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid staat hierbij voorop. Als Teamleider Fabricage verbeter en borg je een deel van het productieproces en realiseer je de afgesproken prestaties. Op jouw afdeling zorg je voor de kwaliteit en kwantiteit van het productieproces. Je faciliteert dat de producten tijdig worden geleverd en je hebt overzicht over de kosten en kostenbeheersing. Leidinggeven is een belangrijk onderdeel van je functie. Dit doe je op een coachende manier en daarbij weet je optimaal te communiceren met de medewerkers en alle interne klanten en leveranciers. Daarnaast ben je ook bezig met de technische aspecten van de processen op jouw afdeling. Je bent nauw betrokken bij investeringsprojecten op de afdeling. Kortom: Je vervult een uitdagende functie waarbij je een bijdrage levert in de groei en het voortdurend verbeteren van onze organisatie.

Je werkt nauw samen met je collega teamleiders van de andere afdelingen. De dagelijkse aansturing op de vloer doe je samen met teamcoaches. Samen met dit hechte team geven jullie de maximale prestatie voor onze klanten.

Ben jij onze nieuwe Teamleider Fabricage?

Binnen onze fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en een groot oplossend vermogen. Je hebt affiniteit met techniek en wil je hier ook verder in verdiepen. In jouw ogen is er altijd ruimte voor verbetering van onze kwaliteit, de zorg voor onze medewerkers en de samenwerking met je interne klanten en leveranciers. Wij zoeken een enthousiaste teamplayer, die mensen op een prettige manier kan overtuigen. Ook heb je ervaring met plannen en organiseren en durf je beslissingen te nemen. Ben jij onze nieuwe collega met natuurlijk leiderschap?

Verder staat er op jouw CV:

  • Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in technische richting
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als leidinggevende en je bent toe aan je 2e of 3e stap in je carrière
  • Je hebt bewezen leidinggevende ervaring

Wat bieden wij jou?

Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.
Dit kan je van ons verwachten:

  • Vast dienstverband
  • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Targetbonus
  • Mobiele telefoon
  • Eindejaaruitkering, winstdelingsuitkering en goede pensioenregeling
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo’n werkomgeving vind je nergens anders!

Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen, HR Adviseur bij DKG, via T. 06-10818648.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden