Allround Monteur

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek Solliciteer direct

Allround Monteur
 
Voorspelbare werkzaamheden, verouderde machines en iedere dag dezelfde werkzaamheden niks voor jou? Dan zit je als Allround Monteur in een van de modernste keukenfabriek op je plek!
 
Wat ga je doen?
Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid staat hierbij voorop. Als Allround Monteur draag jij hieraan bij door accurate inspecties en preventief onderhoud uit te voeren aan onze machines en installaties. En wanneer zij een storing hebben, los je deze zo snel mogelijk op. Je verhelpt alle uiteenlopende storingen, zowel op werktuigbouwkundig-, besturingstechnisch als elektrotechnisch gebied. Omdat wij werken met innovatieve en moderne machines kom je iedere dag tot nieuwe ontdekkingen.
 
Binnen de afdeling staat het uitbreiden en delen van (technische) kennis hoog in het vaandel. Samen met jouw collega's bouw jij mee aan verdere innovatie binnen onze fabriek. Dit is dé plek om ideeën om te zetten naar nieuwe producten, slimmere processen of geavanceerde werktechnieken.
 
De afdeling Technisch Dienst bestaat uit 15 collega's. Er wordt gewerkt met een ploegendienstrooster en een consignatiedienst. Flexibiliteit staat hierbij voorop. Bij het maken van het rooster houden wij dan ook rekening met jouw wensen en privé  situatie.
 
Ben jij onze nieuwe Monteur?
Binnen onze fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Dit zie jij als een uitdaging en alles wat er nieuw op jouw pad komt, grijp jij met beide handen aan. Jij gaat zelfstandig aan de slag. Mocht het nodig zijn dan schakel jij de hulp in van jouw collega’s of externen.
 
Jij hebt verstand van mechanica en besturingstechnieken. Verder staat er op jouw cv:

  • Afgeronde MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde
  • Kennis van Servosystemen, Siemens S7 en Beckhoff besturingen is wenselijk.

 
Heb je (nog) geen afgeronde opleiding maar door (werk)ervaring wel de juiste kennis in huis? Ook dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.
 
Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.
 
Dit kan je van ons verwachten:

  • Vast dienstverband
  • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Ploegendienst aangepast op jouw persoonlijke situatie
  • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling
  • Een iPhone
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten)

 
Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld.  Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
 
Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo'n werkomgeving vind je nergens anders!
 
Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen (P&O adviseur bij DKG) via T: 06 10 81 86 48 of Marc Luijkx (manager TD bij DKG) via T: 06 2206 5718.

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Het is mooi als je klanten van positieve emoties kan voorzien"
Melvin de Ruijter, Klantbegeleider Koopwoningen en Huurderskeuze @ Bergen op Zoom

Vanaf het moment dat een keuken verkocht is, is het aan mij om de verwachtingen waar te gaan maken. Ons productieproces maakt ons bijzonder; wij maken namelijk alles zelf. Hiermee ontzorgen wij de klant. Voordat de klanten de sleutel van hun nieuwe huis krijgen, hebben wij alles van A tot Z al gedaan. Het geeft mij een goed gevoel als alle communicatiestromen en processen naadloos op elkaar aansluiten. Daar doe je het uiteindelijk voor en daar ben ik best trots op.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder