Customer Service medewerker B2C

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens Solliciteer direct
Wij zoeken voor onze Klantenservice Retail en Garantie in Bergen op Zoom een fulltime

Customer Service medewerker B2C

Wat bieden wij?
Als customer service medewerker B2C zorg jij voor een optimale klantbeleving! Binnen onze afdeling klantenservice Retail en Garantie kan dit aan de voorzijde van de klantreis óf aan de achterzijde als zijnde aanspreekpunt voor de klant voor alle vragen omtrent garantie. Welke discipline het beste bij ambities en talent past, bepaal jij zelf! 
 
Customer service aan de voorzijde van de klantreis (Retail)
Zodra de order voor een nieuwe keuken in het systeem komt, gaan onze customer service medewerkers aan het werk. In deze functie informeer je de klant proactief over de gang van zaken betreffende levering en montage van de keuken en ben je het aanspreekpunt voor alle (tussentijdse) vragen. Tijdens de plaatsing van de keuken heb je contact met de klant en/of de monteur. Na afloop bel je na om met de klant het opleverrapport door te nemen. Eventueel plan je een servicebezoek in om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.
 
Customer service Garantie
In deze functie ligt de nadruk op het begeleiden van de klant vanaf het moment dat er zich een garantievraagstuk voordoet. Je zorgt voor een goede afhandeling van de garantiemeldingen. Daarnaast organiseer en coördineer je dat benodigde goederen tijdig worden geleverd en dat een monteur de geplande werkzaamheden bij de klant uitvoert. Bij verstoringen schakel je snel en neem je direct actie om zaken in goede banen te leiden.
 
Welke functie je ook ambieert: samen met jouw collega's maak jij de klantreis van elke klant tot een succes!
 
Wie zoeken wij?
Het is geen geheim dat jij een oprechte interesse in mensen hebt. Dit geeft jou de motivatie om dagelijks de telefoon en mail te beantwoorden en te voorzien in de wensen van de klant. Jouw communicatieve vaardigheden zijn dan ook ijzersterk. (Oud-) collega’s typeren jou als een aanpakker met een praktische instelling.
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en staat sterk in je schoenen op momenten dat werkzaamheden anders verlopen dan voorzien. Op jouw CV staat verder:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare commerciële functie, bijvoorbeeld als commercieel medewerker binnendienst of customer service;
  • Technisch inzicht en een groot organisatie- en planningsvermogen.
 
Wat bieden wij?
Wij bieden bovenal een uitdagende baan om helemaal in op te gaan, zodat de dag al haast voorbij is voordat je eraan begonnen bent. Je komt te werken in een team van ongeveer 20 enthousiaste collega’s. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s in zowel verkoop als operationele disciplines. We zullen er geen doekjes om winden, werken op de klantenservice kan zorgen voor de nodige hectiek en rumoer… maar waarschijnlijk vertellen we jou als ervaren customer service medewerker daarmee niets nieuws!
 
Je werkt bij een Europese top 5 speler van keukenfabrikanten. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.
 
Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton en inspireer ons met jouw motivatie. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact met op Harry Janvier, HR Adviseur
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

“Ik doe een heleboel in acht uur tijd”
Daniel Haneman Rodriques, Verkoopondersteuner @ Bergen op Zoom

Het verkopen van een keuken is maatwerk. Je bent voor veel mensen bezig met het verwezenlijken van een droom. Mensen hebben er vaak jarenlang voor gespaard. Het geeft een enorme voldoening als je dan de service kan verlenen die zij nodig hebben. Dat zorgt voor een drukke maar hele leuke werkdag. Je bent lekker bezig.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder