Customer Service medewerker

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens Solliciteer direct

Wij zoeken voor onze Klantenservice Koopwoningen in Bergen op Zoom een fulltime Medewerker Klantenservice.

Wat ga je doen?
Een nieuwe keuken kopen doe je niet iedere dag. Voor veel mensen is het een grote stap en daarom is van het belang dat onze klanten van aankoop tot plaatsing de beste service ontvangen. Jij en je collega’s begeleiden onze klanten bij de levering en het daadwerkelijk monteren van de keuken. Dat wil zeggen dat jij de klant proactief informeert over de gang van zaken en jij samen met je collega’s het aanspreekpunt bent voor alle tussentijdse vragen. Je plant de montage in en ziet toe op tijdige betaling. Na afloop van de montage bel je na om met de klant het opleverrapport door te nemen. Eventueel plan je een servicebezoek in om de laatste puntjes op de ‘I’ te zetten. Elke dag zorg jij voor een optimale klantbeleving. Dat is uitdagend want elke klant en elk keukenvraagstuk is weer anders. Jij bent de schakel tussen de klant, de verkoper en de monteur. Samen met jouw collega’s maak jij de klantreis van elke klant tot een succes.

Wie zoeken wij?
Het is geen geheim dat jij een oprechte interesse in mensen hebt. Dit geeft jou de motivatie om dagelijks de telefoon te beantwoorden en te voorzien in de wensen van de klant. Jouw communicatieve vaardigheden zijn dan ook ijzersterk. Wanneer het druk is, weet jij het hoofd koel te houden. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en staat sterk in je schoenen op momenten dat werkzaamheden anders verlopen dan voorzien. Op jouw CV staat verder:
◼ MBO+/HBO werk- en denkniveau;
◼ Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare commerciële functie, bijvoorbeeld als commercieel medewerker binnendienst of customer service;
◼ Technisch inzicht en een groot organisatie- en planningsvermogen. De afwisseling in werkzaamheden in combinatie met de gestelde deadlines zorgt ervoor dat je snel moet schakelen en prioriteiten moet stellen, ook eventueel buiten de reguliere werktijden

Je werkt zelfstandig maar weet ook hoe belangrijk samenwerken is. Het team dat op je wacht bestaat uit 9 andere klantbegeleiders. Samen zorgen jullie ervoor dat elke klant een ambassadeur van Bruynzeel wordt.

Wat bieden wij?
Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt van ons verschillende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, waaronder toegang tot de DKG Campus. Daarnaast bieden wij:
◼ een marktconform salaris;
◼ diverse collectieve verzekeringen;
◼ uitstekende pensioenregeling;
◼ eindejaarsuitkering.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct en inspireer ons met jouw motivatie! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact met op Harry Janvier, HR Adviseur via hjanvier@dkgservices.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Dave de Rond, Teamleider klantenservice Koopwoningen via T. 06-2295 8225.

Het maken van een PI test kan onderdeel zijn van het sollicitatie proces. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

Mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in materialen en techniek

Persoonlijke bedrijfscultuur

"Bruynzeel Keukens verbreedt mijn horizon"
Marion van Houdt, Teamcoach @ Bergen op Zoom

Het is voor mij niet alleen een keuken, het is een product waar ik mijzelf in herken. Daarom werk ik inmiddels alweer vijftien jaar bij Bruynzeel Keukens. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om jezelf te blijven uitdagen. Daarom heb ik de kans gekregen om de afgelopen jaren door te groeien naar andere functies en afdelingen.  Nieuwe dingen uitproberen houdt je gaande. Ik heb hier al zoveel geleerd, Bruynzeel Keukens heeft mijn horizon verbreed. Heb je het gevoel dat je nieuwe dingen wil uitproberen? Geef het dan vooral aan! Bruynzeel Keukens biedt alle medewerkers de ruimte die zij nodig hebben.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder