Front-end Ontwikkelaar

Bergen op Zoom | DKG Services

Ben jij een kei in jouw vakgebied en wil je die kennis en ervaring graag inzetten om het aankoopproces van keukens voor onze klanten makkelijker en leuker te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse keuken merken Bruynzeel Keukens en
Keller Keukens. We maken onze merken letterlijk zelf. Dat doen we in DKG De Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Dat is het kloppend hart van DKG. Vanuit de twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen we keukens. Voor particuliere en zakelijke klanten, zowel nationaal als internationaal. En dat doen we niet alleen voor onze eigen merken, we zetten onze kennis over keukens ook in voor het ontwikkelen van diverse private labels.

Wat ga je doen?
Het hele aankoop- en productieproces van onze keukens is geautomatiseerd. Dat maakt ons een van de modernste keukenfabrikanten in Europa. Zo bieden wij onze klanten een online grafische Keukenconfigurator waarmee samen met de eindconsument in 3D een droomkeuken samengesteld kan worden. Onze collega’s op de klantenservice afdelingen zorgen voor de verdere digitale orderverwerking in ons ERP systeem.

Je werkt samen met ons ontwikkelteam, functionele collega’s en de leverancier PrimeFact mee aan het verder ontwikkelen van onze Keukenconfigurator. Onze Keukenconfigurator heeft enorme potentie, jouw uitgebreide expertise helpt ons om de Keukenconfigurator de toekomst te geven die het verdient!

Wie zoeken wij?
Jij bent en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkeltechnieken, toch houd je altijd de bruikbaarheid en kwaliteit van de ontwikkelde software in de gaten. Alleen zó kan je het verschil maken.

Om dat te realiseren:

 • Heb je als (front-end) ontwikkelaar meerdere jaren ervaring met moderne ontwikkeltechnieken en het ontwikkelen van (web-) applicaties.
 • Heb je uitstekende kennis van C# en Javascript
 • Ben je in staat om in een ontwikkelteam te werken

Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Interesse in aankoop- en orderprocessen
 • Bovengemiddelde communicatieve- en luistervaardigheden
 • Analytisch- en procesmatig denkvermogen
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.

Dit kan je van ons verwachten:

 • Direct een vast dienstverband
 • Een goed salaris, 12 Atv-dagen en 24 vakantiedagen
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, een prima pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen
 • Diverse collectieve verzekeringen (denk hierbij aan een auto-, ziektekosten- en inboedelverzekering)
 • Een iPhone
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten)
 • Uitstekende bedrijfscultuur

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
 
Meer informatie of meteen solliciteren?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Martijn Leenknegt, Manager ICT: 06-53277637 of Joop van der Linden, HR adviseur: 06-22661371.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.
Social media screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden