Functioneel ontwerper

Bergen op Zoom | DKG Services Solliciteer direct
Functioneel ontwerper
 
IT inzetten om het aankoopproces van keukens voor onze klanten makkelijker en leuker te maken. Hier houden wij ons dagelijks mee bezig! Om dit in de toekomst nog beter te doen, zoeken wij 2 nieuwe collega’s.
Wie zijn wij?
DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse keuken merken Bruynzeel Keukens en
Keller Keukens. We maken onze merken letterlijk zelf. Dat doen we in DKG De Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Dat is het kloppend hart van DKG. Vanuit de twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen we keukens. Voor particuliere en zakelijke klanten, zowel nationaal als internationaal. En dat doen we niet alleen voor onze eigen merken, we zetten onze kennis over keukens ook in voor het ontwikkelen van diverse private labels.

Wat ga je doen?
Het hele aankoop- en productieproces van onze keukens is geautomatiseerd. Dat maakt ons één van de modernste keukenfabrikanten in Europa. Zo bieden wij onze zakelijke klanten een online grafische keukenconfigurator waarmee zij samen met de eindconsument in 3D een droomkeuken kunnen samenstellen. Onze collega’s op de klantenservice afdelingen zorgen voor de verdere digitale orderverwerking in ons ERP systeem. De steeds nauwere samenwerking met klanten resulteert in nieuwe- en regelmatig wijzigende commerciële en administratieve processen.
 
Dé functioneel ontwerper brengt deze processen in kaart, maakt verbetervoorstellen en implementeert deze samen met 2 collega-ontwikkelaars en externe consultants. 
Je werkt in nauw overleg samen met onze collega’s en zakelijke klanten en bent voor hen dé IT sparringpartner.

Wie zoeken wij?
Ruimte voor 2 nieuwe collega’s biedt ruimte voor nuance. We komen heel graag in gesprek met kandidaten met een achtergrond in softwareontwikkeling die de ambitie hebben processen te optimaliseren. Maar ook met processpecialisten met interesse in de techniek die nodig is om de volgende stappen te zetten.
 
Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Interesse in aankoop- en orderprocessen
 • Bovengemiddelde communicatieve- en luistervaardigheden
 • Analytisch- en procesmatig denkvermogen
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 
Wat bieden wij jou?
Het team bestaat uit 8 collega’s en maakt onderdeel uit van de IT afdeling. Binnen ons kleine team ben je dagelijks bezig met een breed scala aan onderwerpen. Dit biedt veel ruimte voor eigen inbreng.
De sfeer is open minded en je komt terecht op een afdeling met collega’s die zin hebben om de schouders eronder te zetten.
 
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.
 
Dit kan je van ons verwachten:
 • Direct een vast dienstverband
 • Een goed salaris, 12 Atv-dagen en 24 vakantie-dagen
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, een prima pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen (w.o. een ziektekostenverzekering)
 • Een iPhone
 • Een breed aanbod aan (online) opleidings-mogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten)
 • Uitstekende bedrijfscultuur
Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.

Meer informatie of meteen solliciteren?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Manuel de Groot, projectmanager ICT,
mob: 06-22661531 of Joop van der Linden, HR adviseur, mob: 06-22661371.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.

Social media screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Geen enkele keuken is hetzelfde"
Ersin Sahinkaya, Verkoper @ Barendrecht

Toen ik net begon bij Bruynzeel Keukens dacht ik heel even 'waar ben ik aan begonnen?'. Het verkoopgesprek vond ik ontzettend leuk maar het uittekenen van een keuken was een flinke uitdaging. Eigenlijk teken je voornamelijk vierkante blokken, hoe kan je daar nou creatieve idee├źn op uitoefenen? Dat was voor mij nog wel eens een opgave. Mijn manager heeft mij van begin tot eind geholpen. De aandacht die Bruynzeel Keukens aan mijn ontwikkeling heeft gegeven, die heb ik nog nergens anders meegemaakt. En nu? Ik teken bijna met mijn ogen dicht. Oefening baart kunst toch?

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder