Heftruckchauffeur

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek

Wat ga je doen?
Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en controleren van goederen. Je controleert de kwaliteit van de ontvangen producten en zorgt voor het inboeken van de ontvangen productie in ons geautomatiseerde voorraadsysteem. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten opgeslagen worden op de daarvoor bestemde plaats in het magazijn. Naast het ontvangen en opslag van productie, ben je ook verantwoordelijk voor het tijdig aanvullen van alle pick locaties en het aanleveren van pallets aan onze productieafdelingen. Om te zorgen voor nog meer variantie in je werk, zal je ook worden ingezet als medewerker ontvangt of als orderpicker. En je zorgt er voor dat je werkplek er ordelijk en schoon uitziet.

Ben jij onze nieuwe Magazijnbeheerder?
Binnen onze fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Dit zie jij als een uitdaging en je raakt bijzonder geïnspireerd als je in een team werk wat lekker presteert. Jij gaat zelfstandig aan de slag om te zorgen dat wij onze keukens op tijd bij de klant krijgen.

Daarnaast beschik je over een flexibele werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer. De functie voer je uit in dagdienst of ploegendienst.

Wat bieden wij jou?
Jij gaat zelfstandig aan de slag en je bent uitermate goed in mensen verbinden om te zorgen dat wij onze keukens op tijd bij de klant krijgen.

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keuken fabrikant in Europa die CO2- neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.

Reageer dan via onze website: https://werkenbij.dkggroep.nl/ Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen (HR adviseur bij DKG) via T: 06 10 81 86 48 Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden