HR Stagiair(e)

Bergen op Zoom | DKG Services Solliciteer direct
DKG Services is een dochteronderneming van DKG Holding B.V. en verleent diensten aan alle vennootschappen behorend tot de DKG Holding met daaronder o.a. Bruynzeel Keukens B.V. en Keller Keukens B.V.
 
Durf jij het aan om deel uit te maken van de grootste keukenproducent van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken voor de HR afdeling op het hoofdkantoor in Bergen op Zoom een:
 
HR Stagiair(e)

 

Wat bieden wij:
In de eerste weken van je stage krijg je een uitgebreide introductie vanuit DKG, om zo de organisatie goed te leren kennen. Na de introductie wordt het initiatief bij jou gelegd om je werkzaamheden zelfstandig en verantwoord uit te voeren. De belangrijkste werkzaamheden tijdens je stage zijn:
 • Het behandelen van vragen van medewerkers met betrekking tot CAO en bedrijfsregelingen
 • Het bijwonen van overleggen
 • Het oppakken van  (lopende) projecten
 • Het ondersteunen van de HR Medewerkers en HR Adviseurs
 • Het administratief ondersteunen bij de in-, door- en uitstroom
 • Het ondersteunen van de werving & selectie
  • Plaatsen van vacatures
  • Contact met uitzendbureaus
  • Cv-selectie
  • Het inplannen en uitnodigen van sollicitanten

 

Tevens is het in overleg mogelijk om je takenpakket aan te vullen met werkzaamheden die je graag zou willen uitvoeren of stageopdrachten vanuit school.

Wat zoeken wij:

Je bent een ambitieuze HBO student die Human Resource Management of Personeel en Arbeid studeert en op zoek is naar een uitdagende en leerzame (afstudeer)stage. Je belangrijkste vaardigheid is zelfstandigheid. Hoewel er voldoende begeleiding beschikbaar is, verwachten wij dat je in staat bent om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Daarnaast ben je praktisch en analytisch ingesteld en beschik je over communicatieve en sociale vaardigheden.

Mocht je alleen willen afstuderen, dan is dat ook mogelijk in onderling overleg. 

Onze arbeidsvoorwaarden:

Naast een goede stagevergoeding biedt DKG een goede begeleiding, leuke werksfeer en een eigen werkplek.

 
Mocht je vragen hebben over de vacature, dan mag je contact opnemen met Romy Luijks (HR Stagiair) via onderstaande contactgegevens:
emailadres: rluijks@dkgservices.nl of telefoonnummer: 06-81961368.

Geïnteresseerd?:
Indien je geïnteresseerd bent en aan de functie-eisen voldoet, dan kun je reageren door via de sollicitatiebutton.
 
 
 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Geen enkele keuken is hetzelfde"
Ersin Sahinkaya, Verkoper @ Barendrecht

Toen ik net begon bij Bruynzeel Keukens dacht ik heel even 'waar ben ik aan begonnen?'. Het verkoopgesprek vond ik ontzettend leuk maar het uittekenen van een keuken was een flinke uitdaging. Eigenlijk teken je voornamelijk vierkante blokken, hoe kan je daar nou creatieve idee├źn op uitoefenen? Dat was voor mij nog wel eens een opgave. Mijn manager heeft mij van begin tot eind geholpen. De aandacht die Bruynzeel Keukens aan mijn ontwikkeling heeft gegeven, die heb ik nog nergens anders meegemaakt. En nu? Ik teken bijna met mijn ogen dicht. Oefening baart kunst toch?

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder