Ben jij een expert in ICT?

Kom meer te weten over wat jij als ICT-er kunt doen binnen Bruynzeel.

Wist jij dat we in onze fabriek dagelijks 500 keukens produceren? Bij ontwikkeling van deze alledaagse plek in huis komt meer kijken dan je zou denken. Iedereen binnen onze organisatie draagt bij aan het succesvol bereiken van ons doel: het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van een keuken die zowel betaalbaar én mooi is! Onze ICT-specialisten vormen hierbij een onmisbare schakel.

‘’Elke dag is weer uniek. Routine en sleur ga je hier niet vinden.’’
- Pascal van den Berg, Beheerder ICT

Laat je gegevens achter

De ICT complexiteit achter een keuken

Als ICT-specialist bij Bruynzeel sta je midden in de organisatie en heb je te maken met verschillende gebruikersgroepen en complexe klantvragen. Intern gaat het onder andere om de software die we gebruiken in de winkels, zoals onze interactieve tekentafel en het prijskaartsysteem. Of de aansturing in de fabriek, maar ook de ondersteuning van klantenservice met PrimeFact en SAP. Onze verschillende softwaresystemen werken naadloos met elkaar samen om van order tot product ons proces optimaal te kunnen ondersteunen.

Je wordt bij ons uitgedaagd in technisch inzicht, analytisch denkvermogen en procesgericht werken. Hierbij krijg je bij ons de vrijheid om jezelf te verdiepen in deze complexe wereld en word je voortdurend uitgedaagd.

Hoe ICT-oplossingen onze keukens maken

Of je nu onderhoud pleegt aan onze productconfigurator PrimeFact, verbeteringen uitvoert op functioneel gebied of aan de slag gaat met de communicatie tussen systemen. Als ICT-specialist bij Bruynzeel sta je middenin de organisatie. Je hebt met iedereen één-op-één contact en bent zowel betrokken bij langlopende projecten als dagelijkse activiteiten.

Hoe wij onze keukens maken? Dit proces start bij een order of project dat binnenkomt in onze productconfigurator PrimeFact. Dit systeem gebruiken we van verkoop tot aan productie van de keukens in onze eigen fabriek. Onze afdeling onderhoudt dit systeem op dagelijkse basis en brengt verbeteringen aan op functioneel gebied.

De eerste configuratie vindt plaats in PrimeFact. Hier wordt gezorgd voor de juiste vertaling naar ons SAP-systeem. Dit is de software waar de hele fabriek mee wordt aangestuurd. Hierdoor is het voor ons cruciaal dat deze 24/7 draait en up-to-date is.

Daarnaast verkopen we steeds vaker keukens online. Hierin ligt de uitdaging om deze nieuwe werkstromen te integreren met de huidige infrastructuur. Onze leveranciers ontwikkelen zichzelf ook, daarom is het belangrijk om deze applicaties te ontwikkelen en doorlopend te implementeren.

Hoe wij de toekomst willen maken

We zijn er trots op dat we vanuit onze fabriek in Bergen op Zoom alles zelf ontwikkelen, maken en distribueren. Onze missie is om in 2024 24 uur per dag, 7 dagen in de week keukens te produceren. Daarbij breiden we ook uit op internationaal niveau. Een ambitieuze missie waar jij als ICT-specialist een belangrijke rol bij zal spelen.

Hoewel we een grote organisatie zijn met een ambitieuze uitdaging, heerst er op de werkvloer juist een open en familiaire sfeer. We staan open om elkaar te helpen en maken gebruik van ieders expertise.

Dagelijks krijg je te maken met diverse, mooie uitdagingen. Als ICT-specialist behoud je een nuchtere kijk, vastberaden houding en weet je goed prioriteiten te stellen.

Door jouw ideeën en oplossingen help je Bruynzeel groeien. Benieuwd naar hoe jij binnen ons bedrijf kan groeien als ICT-specialist? Bekijk onze vacatures binnen de ICT-afdeling.

‘’Het gevoel dat je makkelijk bij elkaar kunt binnenlopen is gewoon heel prettig.’’
- Kees Deelen, Functioneel Beheerder SAP

Heb je interesse?
Laat je gegevens dan hier achter

We nemen deze week nog contact met je op!

    X