Inkoper

Bergen op Zoom | DKG Services Solliciteer direct

Voor DKG Services BV zoeken wij voor de afdeling Strategische Inkoop een:

Inkoper (fulltime)
met een "hands on"mentaliteit
Wat ga je doen?
Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkopen van grondstoffen en halffabrikaten aan de hand van technische specificaties. Samen met je collega’s zorg je voor de optimale beschikbaarheid van de juiste artikelen en onderhandel je over de meest gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding binnen de gestelde product-specificaties. Je streven is om altijd up to date te zijn van de laatste product- en prijsontwikkelingen en je houdt hierbij de laatste marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
Vanuit een proactieve benadering leg jij contacten met de commerciële afdelingen en met de afdeling productmanagement, om samen nieuwe wensen in kaart te brengen en trends en ontwikkelingen vanuit de markt te introduceren. Voor de afdelingen Bedrijfsbureau, Fabricage en Warehousing ben je een sparringpartner m.b.t. de ingekochte goederen en de logistieke processen. In deze functie rapporteer je aan de Manager Strategische Inkoop.

Wie zoeken wij?

 • Een kandidaat met een aantal jaren werkervaring in een  gelijkwaardige inkoopfunctie, bij voorkeur in een industriële omgeving;
 • Je beschikt over een HBO werk-/denkniveau en bent in het bezit van een gerichte inkoopopleiding zoals  NEVI 1 en 2;
 • Je bent pragmatisch ingesteld en bent in je element als je met materialen en onderdelen t.b.v. de keukenproductie aan de slag kunt;
 • Je weet te verbinden, bent gedreven en in staat in een veranderende organisatie toegevoegde waarde te leveren;
 • Je beschikt over commercieel inzicht en bent een goede onderhandelaar met oog voor alle belanghebbenden;
 • Naast goede beheersing van de Nederlandse taal, bezit je ook redelijke kennis van het Engels en Duits in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.

Dit kan je van ons verwachten:

 • Een goed salaris, 12 Atv-dagen en 24 vakantiedagen;
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een prima pensioenregeling;
 • Diverse collectieve verzekeringen (denk hierbij aan een auto-, ziektekosten- en inboedelverzekering);
 • Een iPhone;
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken;
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten);
 • Uitstekende bedrijfscultuur.

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.

Meer informatie of meteen solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de functie-eisen, dan zien wij graag je reactie via de sollicitatiebutton. 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jos Wennekes, Manager Strategische Inkoop: 06-22847094 of Joop van der Linden, HR adviseur: 06-22661371.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.
 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

“Ik doe een heleboel in acht uur tijd”
Daniel Haneman Rodriques, Accountmanager @ Bergen op Zoom

Het verkopen van een keuken is maatwerk. Je bent voor veel mensen bezig met het verwezenlijken van een droom. Mensen hebben er vaak jarenlang voor gespaard. Het geeft een enorme voldoening als je dan de service kan verlenen die zij nodig hebben. Dat zorgt voor een drukke maar hele leuke werkdag. Je bent lekker bezig.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder