Deel deze vacature:

Facebook Twitter LinkedIn

Inpakmedewerker

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens

Heb jij zin in een mooie uitdaging waarbij jij samen met je collega’s zorgt dat de beste keuken wordt geproduceerd voor onze klant? Dan zit je goed bij DKG, de modernste keukenfabriek van Europa, de plek waar kwaliteit voorop staat!

Wat ga je doen?
Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid staat hierbij voorop. Als Inpakker draag jij hieraan bij door goed je werk te doen met oog voor de kwaliteit van ieder product waar jij aan werkt.
In de functie van Inpakker zorg jij samen met je collega’s dat de keukenelementen worden ingepakt. Jij controleert op de juistheid van de in te pakken goederen en signaleert eventuele afwijkingen. Je pakt de goederen zorgvuldig in en zorgt dat er de juiste productiesticker op komt, zodat de onderdelen worden toegevoegd aan de juiste order. Op deze manier draag jij er aan bij dat onze klant een complete keuken geleverd krijgt. Daarnaast voer je continue kwaliteitscontroles uit zodat alle onderdelen volgens onze kwaliteitsnormen naar de klant gaan.

Ben jij onze nieuwe Inpakker?
Binnen onze fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Dit zie jij als een uitdaging en alles wat er nieuw op jouw pad komt, grijp jij met beide handen aan. Mocht het nodig zijn dan schakel jij de hulp in van jouw collega’s. Je bent een echte teamplayer, gedreven en flexibel. Je hebt zin om aan de slag te gaan!

Je werktijden zijn van 7:30 – 16:05 en 14:10 – 22:25 uur
                             

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Je komt in een mooi bedrijf en geweldig team te werken waar we samen de mooiste keukens produceren.

Je start bij ons als uitzendkracht bij Tempo Team. De uitzendorganisatie waar wij een bijzondere samenwerking mee hebben.

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld.  Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Reageer dan via onze website: https://werkenbij.dkggroep.nl/

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen (HR adviseur bij DKG) via T: 06 10 81 86 48 of Martin Kersten (teamleider Assemblage) via T: 06 22757329.
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden