Deel deze vacature:

Facebook Twitter LinkedIn

Junior Business Information Controller

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens
Kan jij ervoor zorgen dat wij via BI -tools snel inzichtelijk hebben waar wij als organisatie staan? En denk je graag met ons mee hoe wij onze informatievoorziening nog verder kunnen optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zijn wij?
Bruynzeel Keukens staat al meer dan 125 jaren voor ‘de keuken die werkt’. Samen met het label Keller Keukens vormen wij de succesvolle Nederlandse merken bij DKG.  
De keukens worden volledig door ons zelf geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Dat is het kloppend hart van de organisatie. Vanuit de twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen we keukens. Voor particuliere en zakelijke klanten, zowel nationaal als internationaal. En dat doen we niet alleen voor onze eigen merken, we zetten onze kennis over keukens ook in voor het ontwikkelen van diverse private labels.

Wat ga je doen?
Als junior BI -controller maak je, in nauwe samenwerking met de BI controller en de controllers van de business units, via heldere rapportages, trendanalyses en adviezen inzichtelijk waar wij als organisatie staan.

Jouw activiteiten in een notendop:

 • Je ontwikkelt en verbetert rapportages en zorgt dat de informatievoorziening middels dashboards altijd up-to-date is. Je voorziet de stakeholders en het management dagelijks van stuurinformatie.
 • Je bent op het gebied van dataontsluiting samen met de BI-controller  aanspreekpunt op de afdeling Controlling en weet als geen ander hoe je juiste en volledige informatie uit grote datasets filtert en vertaalt naar heldere inzichten in een dashboard. 
 • Je zorgt met de informatie- en rapportagetools die jij bouwt, voor een uniforme en dus overzichtelijke informatievoorziening binnen DKG.
 • Tot slot vervul jij de supportfunctie naar collega’s, ben je mede verantwoordelijk voor de wekelijkse release van het BI -systeem en draag je zorg voor autorisatiebeheer. 

Wat verwachten we van jou?
Om succesvol te kunnen zijn in deze veelzijdige functie, beschik je minimaal over een HBO diploma in de richting Data Science, Business Intelligence, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde en heb je bij voorkeur zo’n 2 of meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.

Er wordt gewerkt volgens de Agile/Scrum methodiek, die jij reeds beheerst of graag op korte termijn eigen maakt. 

Verder ben je als volgt te omschrijven:

 • Proactief: je haalt makkelijk informatie bij anderen, legt hiervoor makkelijk contacten en schakelt eenvoudig binnen alle niveaus van de organisatie.
 • Je vindt het leuk om complexe materie en processen te analyseren, te optimaliseren en te vertalen naar begrijpbare en werkbare oplossingen.
 • Je bent in staat mensen mee te nemen in  oplossingsrichtingen en het oplossen van problemen in jouw 2e natuur.
 • Je bent overtuigend in je communicatie en weet op ieder strategisch  niveau de discussie te voeren.
 • Je bezit inmiddels al enige ervaring met BI-tools (bij voorkeur Qlik Sense) of hebt affiniteit om je dit snel eigen te maken. 

Dit kan je van ons verwachten:

 • Direct een vast dienstverband.
 • Een goed salaris, 12 Atv-dagen en 24 vakantiedagen.
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, een prima pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen (denk hierbij aan een auto-, ziektekosten- en inboedelverzekering).
 • Een iPhone en een laptop.
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement.

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
 
Meer informatie of meteen solliciteren?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
 Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Inge Courtin, BI Controller, mob: 06- 30 47 99 58 of Joop van der Linden, Manager HR & Opleidingen, mob: 06 – 22 66 13 71.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden