Keukenadviseur

Utrecht, Cruquius en Barendrecht | Bruynzeel Keukens

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; wij verkopen geen keukens. Bij Bruynzeel Keukens staat elke dag in het teken van het waarmaken van de klantbehoefte. Dat gaat verder dan de verkoop van een keuken alleen. De zoektocht naar een nieuwe keuken start namelijk bij inspiratie.
 
Als Keukenadviseur speel jij een belangrijke rol bij de oriëntatie voor een nieuwe keuken. Jij verdiept je in de wensen van de klant en op basis daarvan geef jij de beste adviezen. Wat voor stijl vinden ze bijvoorbeeld mooi? Hoe groot is de beschikbare ruimte? En wat is eigenlijk de samenstelling van het huishouden? Het kan zijn dat de klant hier zelf al ideeën over heeft of dat jullie gezamenlijk tot een wensenlijst komen. Transparante en eerlijke communicatie staat hierbij voorop.
 
Per klant verwerk je alle wensen en behoeften tot een mogelijke keukenopstelling. Jouw ontwerp is naast mooi vooral ook praktisch en functioneel. Denk hierbij aan de ideale werkhoogte, de juiste kast- en lade indeling of de diverse opties op het gebied van apparatuur en materiaalkeuze. Valt dit in de smaak? Pas dan ga je over tot het daadwerkelijk aankopen van de keuken.
 
Elk keukenvraagstuk vraagt om een persoonlijke oplossing. Alleen zo kan je de ideale keuken bezorgen. Om dat te kunnen doen, volgen we nauwlettend de ontwikkelingen binnen het vakgebied en de wereld van interieur(styling). Mede door onze ervaringen maar ook door de input van onze klanten. Als Verkoopadviseur doe je dan ook elke dag nieuwe inzichten en kan je jouw nieuwe ideeën of juist jouw eigen opgedane ervaring direct in praktijk brengen bij de volgende klant!
 
Wat je van ons kan verwachten
Zodra je in dienst komt start je meteen met ons intern opleidingsprogramma van 2 weken. Daarna blijf je je verder ontwikkelen met ons digitale trainingsprogramma en natuurlijk mag een training on the job niet ontbreken. Het totale inwerktraject duurt een half jaar. In die tijd brengen wij je de nodige (product)kennis bij. Het is namelijk altijd goed om je huidige kennis een boost te geven! Dit maakt een baan als Verkoopadviseur bij Bruynzeel Keukens uniek!

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om je eigen paden te bewandelen. Binnen de functie en binnen Bruynzeel Keukens. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen Bruynzeel Campus waar je meer dan 200 (online) opleidingen kunt volgen! Daarnaast bieden wij jou:

  • Een goed salaris met passende provisieregeling
  • Bij aanvang direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Collectieve verzekeringen (denk hierbij aan een auto-, ziektekosten- en inboedelverzekering)
  • Een goede pensioenregeling
  • Sterke overige arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende bedrijfscultuur

Wat wij van jou verwachten
We hebben ruimte voor een kandidaat met minimaal drie jaar ervaring in de detailhandel of horeca. In elk geval beschik je over prettige gesprekstechnieken. Daarnaast heb je een oprechte interesse in onze klant. Wij zoeken dan ook collega's die hun ervaring, kennis en passie willen overbrengen op de klant. Alles draait om het adviseren en inspireren op het gebied van interieur. Niet verkopen maar helpen aankopen, dat is werken bij Bruynzeel Keukens!

De vacature is voor minimaal 24 uur en maximaal 38 uur per week. Werken op koopavond, in het weekend op of zon- en feestdagen maakt onderdeel uit van je functie.
 
We hebben mogelijkheden in onze winkels in Utrecht, Cruquius en Barendrecht. 

Klaar voor de uitdaging?
Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton en inspireer ons met een videosollicitatie óf met jouw motivatie. De keuze ligt bij jou! Kies je voor een videosollicitatie dan kom je deze optie later in het sollicitatieformulier tegen. Benieuwd naar Bruynzeel Keukens als werkgever? Kijk dan op Glassdoor en Indeed!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ingrid Cornelissen, Recruiter, via T. 06 28 26 63 55.
 
Social media screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden