Keukenmonteur

regio Utrecht/Amersfoort of regio Gorinchem | Bruynzeel Keukens Solliciteer direct

Wist je dat één op de vier huishoudens een Bruynzeel keuken heeft? Met een team van 14 keukenmonteurs proberen wij de klantbehoefte waar te maken. Elke dag weer. Spreekt jou dit ook aan? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?
Dichter bij ons product kan je niet komen! In de rol van Keukenmonteur zorg je voor optimale serviceverlening. Jij zult werken aan een breed scala activiteiten. Je bent bijvoorbeeld bezig met het verzorgen van service op reeds gemonteerde keukens in de breedste zin van het woord en het inmeten van een keuken. We maken daarbij gebruik van een handige app. De bezoeken worden stapsgewijs aangepakt. Jij bent het aanspreekpunt van de klant en begeleidt de klant dan ook van begin tot eind.

Hoe je werkweek eruit ziet? De ene dag werk je geheel zelfstandig en ben je druk in de weer met het inmeten van een nieuwe keuken. De volgende dag sla je het rekenwerk over en steek je echter de handen uit de mouwen. Samen met een collega ga je een aanrechtblad vervangen. De week sluit je af met een training bij een van onze leveranciers. Kortom, geen dag is hetzelfde. Dat beloven wij.

Het aantal klantbezoeken is de afgelopen tijd gestegen met 150 extra bezoeken per week. Dat wij op zoek zijn naar collega's is dus niet zo gek. Deze toename in bezoeken komt doordat we het inmeten van de keukens weer zelf zijn gaan doen. Op deze manier houden wij van A tot Z de controle en kunnen we de service leveren waar wij achter staan.

Wie ben jij?
Als Keukenmonteur bij Bruynzeel keukens zal je veel vrijheid ervaren. Het product waar je elke dag mee werkt, is een product met hoge waarde. Jij streeft dan ook naar de hoogste haalbare service maar snapt dat je soms ook genoegen moet nemen met een zeven. Goed is goed.

Verder:

  • Breng je een aantal jaren werkervaring mee in een soortgelijke functie;
  • Denk je in service en oplossingen;
  • Denk je graag in technische mogelijkheden;
  • Vind je het fijn om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Zie jij deze uitdagende rol voor jou weggelegd binnen Bruynzeel Keukens? Mooi!

Wat kan je van ons verwachten?
Als jij bij ons in dienst komt, bieden wij jou een interne opleiding aan. Wij zorgen er namelijk maar al te graag voor dat jij beschikt over de kennis en kunde van het vak.

Zo bieden we jou onder andere de volgende onderdelen aan:

  • Cursus product- en materiaalkennis
  • Cursus Processen & Procedures
  • Communicatietraining

Je komt terecht in een loyaal team van 14 collega's. Je werkt vanaf huis en de bezoeken die je aflegt zijn meestal in jouw regio. Wij houden regelmatig een werkoverleg waar we kennis en ervaringen met elkaar delen. Daarnaast krijg je ook verschillende trainingen bij onze leveranciers zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe producten en/of materialen.

Wat werken bij ons leuk maakt? Volgens collega's Rob en Gilbert in ieder geval het product, de uitdaging van elke bezoek en de cultuur. Die vind je nergens anders dan bij Bruynzeel Keukens!

Meer informatie of meteen solliciteren?
Ben jij de Keukenmonteur die wij zoeken? Aarzel dan niet te lang en solliciteer vandaag nog via de sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Ingrid Cornelissen, Recruiter, via T: 06-28 26 63 55.

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

Flexibiliteit

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in materialen en techniek

Vervul de keukenwens van de klant

"Je hoeft geen affiniteit met keukens te hebben, maar wel met een productiebedrijf"
Anky Laming, Klantbegeleider Klantenservice Garantie @ Bergen op Zoom

Wat Bruynzeel Keukens uniek maakt? Wij zijn een sterke Retail organisatie met de kracht van een eigen fabriek. Zowel onze dienstverlening als ons personeelsbestand is uitgebreid en divers. Dat is volgens mij de kracht van Bruynzeel Keukens, we houden elkaar in balans. Je bewandelt hier geen gebaande paden, die moet je zelf maken. Daardoor staan wij stevig in onze schoenen. Iedereen heeft een stem binnen de organisatie.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder