Deel deze vacature:

Facebook Twitter LinkedIn

Learning & Development Specialist

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens

Kan jij leerbehoeftes analyseren en bepalen, hierover een passend advies uitbrengen, fysieke en digitale leerinterventies ontwerpen & ontwikkelen en trainingen verzorgen? Is het product Keukens voor jou een extra motivatie om te solliciteren en ben je niet bang de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Bruynzeel Keukens staat al meer dan 80 jaren voor ‘de keuken die werkt’. Samen met het label Keller Keukens vormen zij bij DKG de succesvolle Nederlandse merken. De keukens worden volledig door ons zelf geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom en vinden hun weg naar nationale en internationale klanten. De afdeling Opleidingen, welke onder Human Recources valt, is onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van alle opleidings- en trainingsactiviteiten. DKG biedt een uitgebreid opleidingshuis voor het ontwikkelen van al haar 900 medewerkers, bestaande uit een grote diversiteit aan fysieke en digitale leerinterventies.

Wat ga jij doen?
Als Learning & Development – Specialist ben je verantwoordelijk voor het continue ontwikkelen, plannen en uitvoeren van het Learning & Development proces en het opzetten van passende kwalitatieve L&D-interventies.
Dit omvat het analyseren en bepalen van leerbehoeftes, het ontwikkelen en zelf verzorgen van trainingen, tot aan het ondersteunen van trainers en het verbeteren van de leeractiviteiten/-vormen.

Wat zijn je belangrijkste taken als L&D specialist:

 • Je ontwerpt leertrajecten en leermiddelen voor onze medewerkers en (inter)nationale klanten op basis van gesprekken met inhoudelijke kennisdragers en stakeholders. Deze leermiddelen bestaan onder andere uit e-learnings, instructievideo’s, webinars, on-the-job learning en trainingen.
 • Je fungeert als projectmanager in het ontwikkelen van deze middelen, om zowel de hard- en soft skills van onze medewerkers te ontwikkelen.
 • Daarnaast ben jij, met name voor de productgerelateerde vragen, dé didactische sparringpartner voor de betreffende stakeholders. Je weet de juiste vragen aan hen te stellen, zodat je in een vroeg stadium mogelijke leerbehoeftes kunt identificeren.
 • Je draagt zorg voor alle praktische zaken die geregeld moeten worden rondom leertrajecten, leermiddelen en trainingen.

Kortom het gehele spectrum, waarbij jouw ervaring binnen L&D ons bedrijf weer een stap vooruit brengt!
Je werkt binnen afdeling Opleidingen in een hecht team van 3 collega’s, maar maakt deel uit van het gehele HR -team, bestaande uit 12 personen (HR adviseurs, -administratie, opleidingen en salarisadministratie).

Wat verwachten we van jou?
Om succesvol te zijn in deze veelzijdige functie, beschik je over een diploma richting Opleidings- of Onderwijskunde, gecombineerd met minimaal 2 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van diverse leermiddelen.

Verder ben je als volgt te omschrijven:

 • Proactief: je haalt makkelijk informatie bij anderen, legt hiervoor makkelijk contacten; creatief in het opzetten van leermiddelen en het maken van didactische keuzes; organisatiesensitief: je bent in staat je snel een beeld te vormen van wie je waarvoor nodig hebt en weet mensen voor je in beweging te zetten.
 • Je vindt het leuk om complexe materie op een visuele manier te vertalen naar eenvoudig te begrijpen stukken.
 • Je weet anderen te inspireren en bezit goede projectmanagement kwaliteiten. Ook ben je pragmatisch en ga je doelgericht te werk.
 • Je beschikt over de laatste technieken op het gebied van digitale audio-/visuele (leer)middelen en past deze ook toe.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, de Franse taal is een pré.  

We zorgen goed voor je:
Wij bieden je een fijne en informele werksfeer in een leuk team van collega’s, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en creativiteit. Er wordt hard gewerkt maar dit wordt ook beloond met;

 • Een prima salaris, 12 ATV dagen en 24 vakantiedagen
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, een uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk flexibel vanuit huis te werken
 • Laptop en iPhone
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement;

Werken bij Bruynzeel Keukens betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
 
Meer informatie of meteen solliciteren?
Kan jij niet wachten om ons team te komen versterken? Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Joop van der Linden, Manager HR & Opleidingen op telefoonnummer 06-22661371

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.

 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden