Leerling Keukenmonteur

 | Bruynzeel Keukens
 
met uitzicht op een fantastische baan en een erkend MBO diploma!
 
Werk je graag met je handen en vind je het tof om creativiteit en techniek te combineren? Wil je een echt vak leren en houd je van afwisselend werk waar je klanten blij maakt met op maat gemaakt vakwerk? Dan hebben wij je droombaan!
 
Wat ga je doen?
Bruynzeel Keukens is op zoek naar collega’s die via een één- of tweejarige BBL-opleiding het vak van Keukenmonteur willen leren.
Je start op basis van een leer-/werkovereenkomst en gaat samen met een ervaren Keukenmonteur vier dagen per week op pad.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • het inmeten van keukens waarbij je checkt of de maten die klanten hebben doorgegeven wel echt kloppen;
 • het controleren of de vloer waterpas is;
 • het (zelfstandig) monteren en gebruiksklaar opleveren van de keukens.
Eén dag per week volg je theorielessen aan het ROC in Tilburg of het HMC in Rotterdam in o.a. de vakken: praktijkleer, installatietechniek, gas, water, elektro maar ook Nederlands, rekenen, communicatie en burgerschap.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je de kans om je MBO, niveau 2 diploma als Keukenmonteur te behalen en geven je daarna uitzicht op een fantastische baan. Wil je de eenjarige opleiding volgen? Dat is mogelijk als je minimaal een vmbo diploma én werkervaring in een vergelijkbare technische functie hebt. Wanneer  er geen diploma kan worden aangetoond, wordt er door middel van een toelatingstest beoordeeld of je in staat bent de eenjarige opleiding in het sprinttempo te volgen. Mocht je de toelatingstest niet halen, dan start je in de tweejarige opleiding!  

Wij betalen je schooldag en heb je nog geen rijbewijs? Geen probleem, dan bieden wij je de mogelijkheid je rijbewijs B of E te behalen. Mocht jij je verder willen specialiseren, dan kun je aansluitend ook de MBO niveau 3 opleiding volgen.   

Je komt in dienst bij Bruynzeel Keukens wat als toonaangevend keukenbedrijf zowel de productie, verkoop als de aftersales en service zelf uitvoert. De montage van onze keukens wordt deels door onszelf uitgevoerd en daarnaast besteden wij een deel van de montage uit aan een selecte groep van montagebedrijven. Jouw opleidingsperiode zul je dan ook onder begeleiding van een ervaren monteur/praktijkopleider doorlopen. Iedere 3 maanden vindt er een terugkomdag plaats, waarin we naast een informatief programma, ook een leuk event organiseren.  

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde VMBO opleiding of je hebt werkervaring in een vergelijkbare technische functie;
 • Je wilt graag een BBL-opleiding volgen;
 • Je hebt een VCA-basisveiligheid diploma, of bent bereid deze te behalen;
 • Je bent bereid te reizen met eigen of opbaar vervoer en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent collegiaal en hebt een servicegerichte werkinstelling.
 
Redenen om je vandaag nog aan te melden:
 • De combinatie van betaald leren en werken in een boeiende en afwisselende werkomgeving;
 • Boeken en cursusgeld worden voor je betaald;
 • Tijdens je schooldag betalen wij je salaris door;
 • Na het behalen van je diploma uitzicht op een baan;
 • De mogelijkheid om je rijbewijs B of E te behalen;
 • Na het behalen van je diploma, op pad met je eigen bedrijfsbus, gevuld met het beste gereedschap;
 • De mogelijkheid om aansluitend ook de MBO niveau 3 opleiding te volgen.
Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan via de sollicitatiebutton! Nog vragen? Bel of stuur een Whatsapp bericht naar 06-57956443.

Nog niet geheel overtuigd? Dan word je het zeker na een bezoek aan onze website: https://werkenbij.bruynzeelkeukens.nl/keukenmonteur/

Meld je snel aan en dan nemen wij deze week nog contact met je op!   

Dit is de beste start van jouw technische carrière!

 
Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden