Leerling keukenmonteur

Zuid-Nederland | B2B Solliciteer direct

Werk je graag met je handen en vind je het tof om creativiteit en techniek te combineren? Wil je een echt vak leren en houd je van afwisselend werk waar je klanten blij maakt met op maat gemaakt vakwerk? Maak dan via de sollicitatiebutton direct je interesse kenbaar voor

Leerling Keukenmonteur   
met baangarantie en erkend MBO diploma!

DKG, de groep achter de Nederlandse merken Bruynzeel Keukens, Keller Keukens en DKG Keukens is op zoek naar jongens en meiden die via een tweejarige BBL-opleiding het vak van Keukenmonteur willen leren. Je start op basis van een leer-/werkovereenkomst en gaat samen met een ervaren Keukenmonteur vier dagen per week op pad. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het inmeten van keukens waarbij je checkt of de maten die klanten hebben doorgegeven wel echt kloppen;
 • Het controleren of de vloer waterpas is; 
 • Het (zelfstandig) monteren en gebruiksklaar opleveren van de keukens.

Eén dag per week volg je theorielessen aan het ROC in Tilburg in o.a. de vakken: praktijkleer, installatietechniek, gas, water, elektro maar ook Nederlands, rekenen, communicatie en burgerschap.

Het is mooi meegenomen als je een gerichte opleiding of relevante ervaring richting keukenmontage hebt, maar dat is zeker niet het allerbelangrijkste. Wij bieden je de kans om je MBO niveau 2 diploma als Keukenmonteur te behalen en garanderen je daarna een vaste baan. Daarnaast betalen wij je schooldag en heb je nog geen rijbewijs? Geen probleem, dan bieden wij je de mogelijkheid je rijbewijs B of E te behalen. Mocht jij je verder willen specialiseren, dan kun je aansluitend ook de MBO niveau 3 opleiding volgen.   

Je komt in dienst bij DKG wat als toonaangevend keukenbedrijf zowel de productie, verkoop als de aftersales en service zelf uitvoert. De montage van onze keukens besteden wij echter uit aan een selecte groep van montagebedrijven. Jouw opleidingsperiode zul je dan ook onder begeleiding van een ervaren monteur/praktijkopleider doorlopen bij één van de door ons geselecteerde montagebedrijven. Iedere 3 maanden nodigen wij je samen met je collega keukenmonteurs in opleiding uit voor een terugkomdag op het hoofdkantoor. Naast een informatief programma kun je dan ook een leuk evenement in het kader van teambuilding verwachten.  

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over tenminste een afgeronde VMBO opleiding in een technische richting; 
 • Je wilt graag een BBL-opleiding volgen;
 • Je hebt een VCA-basisveiligheid diploma, of bent bereid deze te behalen;
 • Je bent bereid te reizen en onregelmatige werktijden zijn voor jou geen bezwaar;
 • Je bent collegiaal en hebt een servicegerichte werkinstelling.

Redenen om je vandaag nog aan te melden:

 1. De combinatie van betaald leren en werken in een boeiende en afwisselende werkomgeving;
 2. Boeken en cursusgeld worden voor je betaald;
 3. Tijdens je schooldag betalen wij je salaris door;
 4. Na het behalen van je diploma de garantie op een vaste baan;
 5. De mogelijkheid om je rijbewijs B of E te behalen;
 6. Na het behalen van je diploma, op pad met je eigen bedrijfsbus, gevuld met het beste gereedschap;
 7. De mogelijkheid om aansluitend ook de MBO niveau 3 opleiding te volgen.

Enthousiast geworden? Meld je dan direct aan via de sollicitatiebutton! 

Nog niet geheel overtuigd? Dan word je het zeker na een bezoek aan onze website: werkenbij.dkggroep.nl/keukenmonteur

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Je hoeft geen affiniteit met keukens te hebben, maar wel met een productiebedrijf"
Anky Laming, Klantbegeleider Klantenservice Garantie @ Bergen op Zoom

Wat Bruynzeel Keukens uniek maakt? Wij zijn een sterke Retail organisatie met de kracht van een eigen fabriek. Zowel onze dienstverlening als ons personeelsbestand is uitgebreid en divers. Dat is volgens mij de kracht van Bruynzeel Keukens, we houden elkaar in balans. Je bewandelt hier geen gebaande paden, die moet je zelf maken. Daardoor staan wij stevig in onze schoenen. Iedereen heeft een stem binnen de organisatie.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder