Magazijnbeheerder HF

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek

Wat ga je doen?
Als magazijnbeheerder ben je verantwoordelijk voor een adequate ontvangst, controle en uitgifte van goederen en materialen. Daarnaast beheer je ook de voorraden. Coaching, begeleiding en aansturing van medewerkers staat centraal in deze functie. Ook ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang, kwaliteit en het onderhoud binnen jouw werkgebied. Naast de coördinatie van de dagelijkse gang van zaken, ben je ook zelf werkzaam op de afdeling. Jij als magazijnbeheerder hebt een belangrijke rol bij de voortdurend verbeterprojecten zoals 5S, EPL’s en interne leverbetrouwbaarheid. Oftewel een uitdagende functie waarbij je een belangrijke bijdrage hebt bij het realiseren van de doelstellingen van je afdeling.

Ben jij onze nieuwe Magazijnbeheerder?
Binnen onze fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Dit zie jij als een uitdaging en je raakt bijzonder geïnspireerd als je team lekker presteert. Jij gaat zelfstandig aan de slag en bent uitermate goed in mensen verbinden om te zorgen dat wij onze keukens op tijd bij de klant krijgen.

Voor het succesvol uitvoeren van deze veelzijdige functie beschik je dus over organisatorische, coachende en sturende vaardigheden. Je hebt affiniteit met PC gebruik en applicaties, zoals Microsoft office en SAP.

Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau. Je bent in staat om snel en weloverwogen beslissingen te nemen, zodanig dat de interne klant en het productieproces hier geen hinder van ondervindt. Als coach van het team ben je communicatief vaardig, kwaliteitsbewust en klantgericht.

Daarnaast beschik je over een flexibele werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer. De functie voer je uit in dagdienst of ploegendienst.

Wat bieden wij jou?
Jij gaat zelfstandig aan de slag en je bent uitermate goed in mensen verbinden om te zorgen dat wij onze keukens op tijd bij de klant krijgen.

Dit kan je van ons verwachten:
• Vast dienstverband
• Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
• Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling
• Een iPhone
• Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken
• Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten)

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2- neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.

Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo'n werkomgeving vind je nergens anders! Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Reageer dan via onze website: https://werkenbij.dkggroep.nl/ Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen (HR adviseur bij DKG) via T: 06 10 81 86 48 of Michiel de Smit (Teamleider bij DKG) via T: 06 55556923. Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden