Deel deze vacature:

Facebook Twitter LinkedIn

Marketeer

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens, onderdeel van de DKG Groep, is de grootste keukenproducent van Nederland; marktleider in de B2B markt voor huur- en koopwoningen en toonaangevend in de B2C markt met ca. 30 eigen winkels door heel Nederland. Op de thuisbasis in Bergen op Zoom produceert Bruynzeel in eigen fabriek, op duurzame wijze, de keukens zelf. Hier bevindt zich tevens het hoofdkantoor, waarvan er momenteel een gloednieuwe versie in aanbouw is. Dagelijks werken er in totaal zo’n 1000 collega’s aan het realiseren van de keukenwensen van de klanten. Voor uitbreiding van het MarCom retailteam in Bergen op Zoom zijn wij per direct op zoek naar een ervaren:

 
MARKETEER
(fulltime)

 

Wat ga je doen?
Binnen het allround MarCom retailteam ben jij de specialist op het gebied van communicatie  & content creatie. Je ontwikkelt doelgerichte on- en offline campagnes en marketingmiddelen en weet daarbij de  juiste kanalen in te zetten. Je schrijft daarvoor de teksten die feilloos voldoen aan de verschillende criteria. Je beheert, structureert en optimaliseert onze website. Je zet een strategie uit over de verschillende Social Media kanalen die je per fase van de klantreis actief inzet. Je richt geautomatiseerde e-mailcampagnes in. Je monitort, analyseert, optimaliseert en rapporteert de campagnes en zorgt ervoor dat alle kanalen perfect op elkaar aansluiten. Daarnaast weet je door jouw creativiteit concepten en acties te bedenken die leads genereren en werk je jouw ideeën vlot uit in (online) MarCom plannen. 
Hoewel het accent ligt op communicatie en content werk je ook mee aan alle overige MarCom activiteiten, zoals het maken van brochures, prijslijsten, POS materiaal,  het organiseren van events en beurzen, etc. Dit alles doe je natuurlijk in samenwerking  met je collega’s maar ook met gespecialiseerde externe partijen.

Wie zoeken wij? 

 • Een gedreven, creatieve en open persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit. 
 • Een doener die veelzijdig en inspirerend is en altijd op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. 
 • Iemand die out of the box kan en durft te denken en als sparringpartner fungeert voor zowel collega’s, externe partijen als voor leidinggevenden.
 • Een positieve persoonlijkheid die uitstekend kan samenwerken, kennis graag deelt en in staat is snel nieuwe dingen te leren.

Wat vragen wij?

 • Een hbo-opleiding richting marketing, communicatie, commerciële economie etc.
 • Aantoonbare werkervaring in gelijkwaardige functie.
 • Brede kennis van (online) marketing (content, SEO, advertising, e-mail en social).
 • Gebruikerservaring met Adobe Indesign en Photoshop, Microsoft Office, Google Analytics. Ervaring met Drupal, Clang (Canopy Deploy) en CDP (Blueconic) is een pré.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij? 

 • Een werkomgeving met een informele cultuur waarin collega’s samen de klus klaren. 
 • Naast een goed salaris een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. 12 ATV- en 24 vakantiedagen.
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • Telefoon en laptop.
 • Recht op reis- en/of thuiswerkvergoeding. 
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten). 
 • De kans om een persoonlijke stempel te drukken op de activiteiten van de afdeling en direct bij te dragen aan het uitbouwen van ons merk.
 • Een breed aanbod (online) opleidingsmogelijkheden, zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken.

Klaar voor de uitdaging? 
Solliciteer dan direct! Deel met ons jouw persoonlijke verhaal en wie weet word jij onze nieuwe MarCom collega. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Joop van der Linden, Manager HR & Opleidingen, T. 0622 – 66 13 71 of voor inhoudelijk vragen over de functie Loes Broos, Manager MarCom, 0620 – 30 33 11.

Het maken van een PI en PLI test maakt onderdeel uit  van de sollicitatieprocedure.
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden