Medewerker klantenservice B2B

Bergen op Zoom | B2B Solliciteer direct

Wij zoeken voor onze Klantenservice Huur en Beleggers in Bergen op Zoom een fulltime

Medewerker klantenservice B2B

Wat ga je doen?
Onze klantenservice B2B ondersteunt onze klanten op de huurmarkt en de institutionele beleggers als het gaat om de aflevering van de keuken: de accountmanager maakt jaar- of projectafspraken met een opdrachtgever voor de huurwoningen. Zodra er akkoord gegeven wordt vanuit de klant, ga jij aan de slag!

Jij controleert het project of je alle gegevens hebt om de orders juist te kunnen invoeren. In overleg met de accountmanager, projectleider en planner montage weet je welk montagebedrijf het project gaat monteren. Het is dan van belang dat je goed overzicht houdt op de gewenste leverweken. Nauwkeurig en overzichtelijk werken is een vereiste. Naast het invoeren van projecten zal je ook te maken krijgen met het maken van offertes en het invoeren van keukens die met spoed geleverd moeten worden.

Wie zoeken wij?
Het is geen geheim dat jij zaken goed geregeld wil hebben. Dit geeft jou de motivatie om dagelijks de telefoon en mail te beantwoorden en op deze manier vraagstukken van onze zakelijke klanten op te lossen. Jouw communicatieve vaardigheden zijn dan ook ijzersterk. (Oud-) collega’s typeren jou als een aanpakker met een praktische instelling.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en staat sterk in je schoenen op momenten dat werkzaamheden anders verlopen dan voorzien. Op jouw CV staat verder:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare commerciële functie, waarbij keukenkennis een pré is;
  • Technisch inzicht en een groot organisatie- en planningsvermogen.

Je werkt zelfstandig maar weet ook hoe belangrijk samenwerken is. Dit doe je met o.a. directe collega’s, projectleiders en accountmanagers. De totale interne afdeling Klantenservice Huur & Beleggers bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Wat bieden wij?
Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt van ons verschillende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, waaronder toegang tot de DKG Campus. Daarnaast bieden wij:

  • een passend salaris;
  • eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling;
  • diverse collectieve verzekeringen;
  • een bijdrage aan je sportschoolabonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten).

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct via bovenstaande sollicitatiebutton! Je motivatie en CV ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 7 februari . Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ellen Kania, HR adviseur via T. 06 20510313.

Het maken van een PI test kan onderdeel zijn van het sollicitatie proces. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Het is mooi als je klanten van positieve emoties kan voorzien"
Melvin de Ruijter, Klantbegeleider Koopwoningen en Huurderskeuze @ Bergen op Zoom

Vanaf het moment dat een keuken verkocht is, is het aan mij om de verwachtingen waar te gaan maken. Ons productieproces maakt ons bijzonder; wij maken namelijk alles zelf. Hiermee ontzorgen wij de klant. Voordat de klanten de sleutel van hun nieuwe huis krijgen, hebben wij alles van A tot Z al gedaan. Het geeft mij een goed gevoel als alle communicatiestromen en processen naadloos op elkaar aansluiten. Daar doe je het uiteindelijk voor en daar ben ik best trots op.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder