Medewerker Klantenservice garantie

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens

Voor onze afdeling Klantenservice Garantie in Bergen op Zoom zoeken wij een fulltime: Medewerker klantenservice

Wat ga je doen?
Voor de klant ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen omtrent service en garantie: Je begeleidt de klant vanaf het moment dat er zich een garantie vraagstuk voordoet, waarbij je de klant ontzorgt. Je zorgt voor een goede afhandeling van de service- en garantiemeldingen. Je organiseert en coördineert dat benodigde goederen tijdig worden geleverd en dat een monteur de geplande werkzaamheden bij de klant uitvoert. Bij verstoringen schakel je snel en neem je direct actie om zaken in goede banen te leiden. Je gaat tot het uiterste om de klant optimaal te helpen. Dit alles doe je door slim gebruik te maken van je eigen kennis en die van collega’s. Je bent doorlopend aan het bellen, mailen en zaken in automatiseringssystemen aan het opzoeken of invoeren. Het is voor jou een sport om meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden

Jouw team
Je werkt in een team van 5 Klantenservice medewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s op andere afdelingen zoals verkoop, projectbegeleiding, inkoop, productie, planning en montage. Samen los je de keukenvraagstukken op en door een goede samenwerking maak je van uitdagingen een succes voor onze klanten. Samen, want blije klanten ontstaan alleen als we fanatiek samenwerken.

Wat vragen wij?
◼ Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
◼ Enkele jaren ervaring in een commerciële binnendienst en/of customer service/care omgeving;
◼ Je hebt inlevingsvermogen en raakt niet in paniek als het druk is;
◼ Je bent een aanpakker met een praktische instelling;
◼ Uitstekende communicatieve vaardigheden;
◼ Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je bent jezelf, zonder gedoe. Met oprechte belangstelling voor de klant, je collega’s en de wereld om je heen. Persoonlijk. Betrouwbaar. De mentaliteit om meer te doen dan onze klanten verwachten.

Wat bieden wij?
Bovenal een uitdagende baan om helemaal in op te gaan, zodat de dag al haast voorbij is voordat je eraan begonnen bent. Op een afdeling met leuke en enthousiaste collega’s. Werken bij een Europese top 5 speler van keukenfabrikanten. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct en inspireer ons met jouw motivatie. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Harry Janvier, HR adviseur, T. 06 205 39 815 of Jeroen Hegi, Teamleider Klantenservice, T. 06 821 08 829.

Het maken van een PI test kan onderdeel zijn van het sollicitatie proces.

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden