Deel deze vacature:

Facebook Twitter LinkedIn

Medewerker Sales Support

Noord Oost Nederland | Bruynzeel Keukens

Wat bieden wij?

Een nieuwe keuken kopen doe je niet iedere dag. Voor veel mensen is het een grote stap en daarom is van het belang dat onze klanten van aankoop tot plaatsing de beste service ontvangen. Als medewerker sales support ben je vanaf de start van een koopwoningen project, samen met de verantwoordelijke accountmanager, betrokken bij de voorbereiding en realisatie. Je zorgt voor een optimale inventarisatie van de wensen en eisen van de klant. Je verdiept je in de ontwerpen en stelt de offertes op. Vervolgens draag je zorg voor de administratieve verwerking van het project, zodanig dat de collega’s in de winkel de keukens zo gemakkelijk mogelijk kunnen verkopen aan klanten. Hierbij heb je intensief contact met de collega’s van de verkoopondersteuning en met de aankoopadviseurs in de winkels. Je bent immers samen verantwoordelijk voor 100% Bruynzeel ambassadeurs.

Wat zoeken wij?
Technische tekeningen hebben geen geheimen voor jou. Jij visualiseert de keuken(ruimte) en weet zo alle details nauwkeurig te controleren en uit te tekenen. Bouwkundig (technisch) inzicht is essentieel. Jij bent oplossingsgericht en geeft het beste advies voor de keukenvraagstukken van de klant. Hierbij houd je, middels trainingen en cursussen, de kennis van de keukentechniek op niveau.

Op jouw CV staat verder:
■ MBO/HBO werk- en denkniveau;
■ Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technische functie (bijv. werkvoorbereider of technisch tekenaar) of specifieke keukenervaring;
■ Een studie bouwkunde is een pré.

Je werkt zelfstandig maar weet ook hoe belangrijk samenwerken met je team is.

Wat bieden wij?
Bovenal een uitdagende baan om helemaal in op te gaan, zodat de dag al haast voorbij is voordat je eraan begonnen bent. Je komt te werken op een afdeling met leuke en enthousiaste collega’s, bij een Europese top 5 speler van keukenfabrikanten. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct en inspireer ons met jouw motivatie. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Dave de Rond, manager Verkoopondersteuning via T. 06-22958225.

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden