Meewerkend voorman Laadplaats

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek

Voor DKG De Keukenfabriek zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman bij onze Laadplaats. 

Wat bieden wij:
Als meewerkend voorman zorg je voor een adequate ontvangst, controle, uitslag van goederen voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang, kwaliteit en het onderhoud binnen jouw werkgebied. Coaching en opleiding van medewerkers en uitzendkrachten staat centraal bij het uitvoeren van deze functie.
Verder neem je deel aan de verschillende overlegvorm, zoals werkoverleg, verbeterteams en projectteams. Je draagt zorg voor een schone, opgeruimde werkplek. Je rapporteert aan de teamleider Laadplaats.
 
Wat zoeken wij:
Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, waarbij een MBO-diploma in de logistieke richting een pre is. Daarnaast beschik je over voldoende communicatieve vaardigheden en kun je gedisciplineerd werken. Je hebt kennis van coachen, veiligheid en je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent pro-actief, resultaatgedreven, kwaliteitsgericht, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en flexibel in werktijden.

Wat bieden wij jou?
Al onze keukens worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Van bestelling tot aan productie en aflevering. Dat maakt ons dé modernste keukenfabriek van Europa. Zo'n werkomgeving vind je nergens anders!
 
Daarnaast ontvang je een prima salaris, opleidingsmogelijkheden en bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.
 
 
Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen (P&O adviseur bij DKG) via T: 06 10 81 86 48 of Andries van Riesen (Teamleider bij DKG) via T: 06 22568936.

 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden