Video Afspelen

Bruynzeel Keukens introduceert nieuwe retailformule

26 jul 2019

Eindelijk is het zo ver. Bruynzeel Keukens heeft haar nieuwe retailformule gelanceerd! Een pilotstore in Bergen op Zoom met veel nieuwe tools zoals een digitale ontwerpstudio en inspirerende leefwerelden waarin je niet alleen keukeninspiratie, maar ook complexe inspiratie opdoet.

We hebben allemaal een keuken nodig, maar ieder heeft zijn eigen wensen als het gaat om stijl, ruimte en budget. Of je nu woont in een studentenwoning of in een seniorenflat, onze aankoopadviseurs zorgen ervoor dat jij je als klant gehoord voelt en uiteindelijk een keuken in huis hebt die perfect bij jou past.
Bij Bruynzeel Keukens staat elke dag namelijk in het teken van het waarmaken van de klantbehoefte. En dat gaat veel verder dan de verkoop van een keuken alleen. Om de klantreis zo uitgebreid mogelijk te maken, speelt beleving en inspiratie hedendaags een heel grote rol.

Door de gecreƫerde leefwerelden in onze nieuwe pilotstore en met de combinatie van online en offline ervaar je als klant een optimale wooninspiratie. Zo komt je favoriete keuken ineens heel dichtbij. Ontdek de nieuwe pilotstore hier!