Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/werkenbij.bruynzeelkeukens.nl/httpdocs/wp-content/themes/bruynzeel/single.php on line 12

Bruynzeel Keukens wint ondernemersprijs Bergen op Zoom

18 nov 2019

Bruynzeel Keukens heeft de prijs voor beste grote ondernemer gewonnen. Dat werd bekend tijdens het jaarlijkse Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala dat plaatsvond op 8 november in Bergen op Zoom. Bruynzeel was genomineerd in de categorie grote ondernemer en voor de publieksprijs. De jury was erg te spreken over de score van Bruynzeel op de beoordelingscriteria ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid.

Nieuwe retailformule
Hoofdonderwerp in de nominatie van Bruynzeel was de nieuwe retailformule die zij dit jaar ontwikkelde. In een veranderende retailwereld waarin consumenten steeds vaker expert zijn en informatie altijd en overal beschikbaar is, blijft Bruynzeel relevant. Dit onder meer door een eerlijk prijsbeleid te hanteren, een gemakkelijke en inspirerende website te creƫren en een innovatieve pilotstore te openen: een nieuwe winkel aan de woonboulevard in Bergen op Zoom.

bron foto: Koolen Photography