Details zorgen voor sterke herinrichting Barendrecht

23 mei 2017

Bij de verbouwing van onze winkel in Barendrecht stond één ding centraal: het realiseren van een goede en fijne klantreis. Een belangrijk onderdeel van onze merkbelofte is dat klanten zich op hun gemak moeten voelen. Hoe zorg je daarvoor? Door eens kritisch te kijken of de inrichting van de winkel in Barendrecht nog voldoende aansloot op de doelgroep. Dit resulteerde onder andere in een nieuwe opstelling van 33 keukens en een betere plaatsing van onze merkcommunicatie. Daarnaast hebben wij ook gelet op kleine details zoals bijvoorbeeld lichtinval. De lichtval is nu te vergelijken met de situatie thuis in de keuken wat bijdraagt aan een positieve merkbeleving. Wij kijken terug op een geslaagde verbouwing. Het eindresultaat sluit naadloos aan bij de (aankoop)wensen van onze klanten.