Nieuwe TV commercials december 2017

19 dec 2017

'Niemand is hetzelfde. En toch wil iedereen hetzelfde. Een keuken die alléén bij jou past. En bij niemand anders.' Dat is de boodschap van onze gloednieuwe tv-commercials. We weten namelijk als geen ander dat elk keukenvraagstuk om een persoonlijke oplossing vraagt. De keuken moet namelijk werken. Ook voor jou. Heel simpel. Ontdek meer op onze website!

Bruynzeel Keukens nu ook op Glassdoor en Indeed

27 nov 2017

Het delen van persoonlijke verhalen, dat is de kracht van Bruynzeel Keukens. Zonder onze medewerkers hebben wij geen tevreden klanten. Ons vak blijft mensenwerk. Door samen te werken, leren wij van elkaar. Alleen zo kunnen wij onze klanten de ideale keuken bezorgen. Daarom nodigen wij iedereen uit om te vertellen over hun ervaringen met werken bij Bruynzeel Keukens. Bekijk onze organisatie eens door de ogen van huidige werknemers, oud-werknemers en sollicitanten en bezoek ons op Glassdoor.nl en/of Indeed:

Glassdoor
Indeed

Een nieuwe website: inspiratie en oriëntatie staan centraal

09 nov 2017

Op woensdag 1 november hebben wij onze nieuwe website gelanceerd. Dé plek waar je kennis kan maken met de keuken die werkt. Want naast dat een keuken mooi en betaalbaar is, moet het vooral ook praktisch en functioneel zijn. Onze medewerkers doen elke dag weer nieuwe inzichten en ideeën op. Dit delen wij graag met onze klanten vandaar dat de website draait om oriëntatie én inspiratie.

Van productinformatie, afspraak inplannen en servicepunten tot aan het maken van moodboards en inspirerende blogs met handige keukentips. Benieuwd naar het eindresultaat? Bezoek onze website hier!

Alles draait om functionaliteit en kwaliteit

02 nov 2017

Samen met onze klanten ontwerpen wij elke dag mooie en functionele keukens. In 6 stappen naar de keuken die werkt, dat is ons uitgangspunt. Wanneer is een keuken eigenlijk functioneel? Om daar antwoord op te geven, hebben wij een nieuwe reeks (online) trainingen opgesteld die onze medewerkers gebruiken om onze klanten nog beter te kunnen adviseren rondom de aanschaf van een keuken. De trainingen bevatten alle ins & outs rondom functionaliteit. Benieuwd naar de inhoud van zo'n training? We geven je graag een sneakpeak.

De Bruynzeel Campus is van start!

17 jul 2017

Deze maand introduceerden wij de Bruynzeel Campus. Hét online opleidingsplatform waar onze medewerkers meer dan 200 (online) trainingen kunnen volgen. Welke functie je ook hebt, je kunt hier voor elke leervraag terecht. Variërend van Verkooptechnieken, Klantgerichtheid, Microsoft vaardigheden of een cursus Positief Feedback geven. Makkelijk, altijd toegankelijk en zonder extra kosten, dat is Bruynzeel Campus.   De trainingen zijn praktijk gericht, snel toe te passen en geven medewerkers de middelen om te investeren in zichzelf. Waar en wanneer zij willen. Onder werktijd, in de trein naar werk of tijdens de lunch. De medewerker bepaalt. Binnen Bruynzeel Keukens vinden wij het belangrijk dat medewerkers durven te investeren in zichzelf, de Bruynzeel Campus biedt hen die mogelijkheid. Bekijk het filmpje voor meer informatie.

Kijkje achter de schermen: onze fabriek

02 jun 2017

Ben je benieuwd naar een werkdag bij Bruynzeel Keukens? Neem dan eens een kijkje achter de schermen. Met dit keer onze eigen fabriek in Bergen op Zoom! In de fabriek werken 250 medewerkers en samen produceren zij zo'n 500 keukens en 25.000 kastonderdelen per dag. Ontdek hoe dit productieproces eruit ziet en met welke innovatieve technieken kunnen voorzien in de behoefte van onze klanten.

Als enige een CO2-neutrale keuken-productie

31 mei 2017

Bij Bruynzeel Keukens werken wij hard aan de duurzaamheid van onze keukens. Wist je dat alle vrijgekomen restwarmte wordt hergebruikt voor verwarming van onze fabriek in Bergen op Zoom? En dat onze grondstoffen uit verantwoord beheerde bossen komen? Dat maakt ons de eerste én enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Een resultaat waar wij trots op zijn! Kijk voor meer informatie over duurzaamheid bij Bruynzeel Keukens op onze speciale MVO website.

Een geslaagde MOK!

30 mei 2017

Wij weten als geen ander dat ons vak een uitdaging kan zijn. Daarom voorzien wij elke nieuwe medewerker van een interne opleiding; de Modulaire Opleiding Keuken & Klantenservice (MOK). Tijdens de MOK leren zij de benodigde vakkennis, communicatieve en technische vaardigheden en maken zij uitgebreid kennis met de organisatie. Vorige maand is alweer onze 28ste MOK afgerond. Onze nieuwe collega’s sloten hun opleiding succesvol af en ontvingen zij hun welverdiende diploma. Wij wensen jullie veel succes en plezier bij de start van jullie baan!

Duurzaamheid in de keuken

23 mei 2017

Een gezond en leefbaar milieu, daar werken wij graag actief aan mee. Daarom zijn wij continu op zoek naar manieren om de duurzaamheid van onze keukens te vergroten. Zo is ons Solid10 Green werkblad FSC-gecertificeerd, 100% biologisch afbreekbaar en volledig herbruikbaar. Daarnaast heeft de Atlas keuken al ruim 15 jaar als enige keuken in de Benelux het Milieukeur certificaat. De keuken voldoet gedurende de hele levenscyclus aan de strenge Milieukeur eisen op het gebied van materiaal, productie en demontage. Om jullie meer inzicht te geven in onze ecologische footprint, is er nu onze nieuwe MVO website. Overzichtelijk, transparant en maatschappelijk.

Details zorgen voor sterke herinrichting Barendrecht

23 mei 2017

Bij de verbouwing van onze winkel in Barendrecht stond één ding centraal: het realiseren van een goede en fijne klantreis. Een belangrijk onderdeel van onze merkbelofte is dat klanten zich op hun gemak moeten voelen. Hoe zorg je daarvoor? Door eens kritisch te kijken of de inrichting van de winkel in Barendrecht nog voldoende aansloot op de doelgroep. Dit resulteerde onder andere in een nieuwe opstelling van 33 keukens en een betere plaatsing van onze merkcommunicatie. Daarnaast hebben wij ook gelet op kleine details zoals bijvoorbeeld lichtinval. De lichtval is nu te vergelijken met de situatie thuis in de keuken wat bijdraagt aan een positieve merkbeleving. Wij kijken terug op een geslaagde verbouwing. Het eindresultaat sluit naadloos aan bij de (aankoop)wensen van onze klanten.