Nieuwe Bruynzeel Keuken voor de Ronald McDonald Kindervallei

02 nov 2018

De keuken is het hart van het huishouden, maar wat als dat huishouden zich tijdelijk verplaatst omdat je kind ernstig ziek is? Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een thuis aan gezinnen om dicht in de buurt te kunnen zijn van hun zieke kind, broertje of zusje.

De keukens in de Ronald McDonald huizen worden tegen een sterk gereduceerd tarief geleverd door Bruynzeel Keukens. Zo ook de nieuwe keuken in de Ronald McDonald Kindervallei, die in juni 2018 feestelijk is geopend. Dankzij een extra donatie uit de foundation is deze keuken zelfs helemaal gesponsord. We zijn erg trots dat we een steentje hebben kunnen bijdragen!

Kijk hier voor meer informatie.

Direct de juiste prijs

25 sep 2018

In april zijn wij gestart met een nieuw prijsbeleid. Geen kleine letters of verrassingen achteraf, elk onderdeel van de keuken heeft een eigen vaste prijs. Van deur tot kast tot apparatuur. Op deze manier weten onze klanten direct waar zij aan toe zijn. Het nieuwe prijsbeleid was zowel voor onze klanten als onze medewerkers een grote verandering. Nu, ruim vijf maanden later kunnen we voorzichtig de balans opmaken. Het resultaat? Een hogere NPS score, een onderscheidende propositie en hoge tevredenheid onder collega's. Wij zijn trots op onze keuze om over te stappen op vaste prijzen!

Van Passie naar Droombaan

23 aug 2018

25 augustus waren wij te zien in het RTL 4 programma 'Van Passie naar Droombaan'. Het programma helpt mensen hun droombaan te verwezenlijken. En in dat rijtje droombanen mag de baan van Verkoopadviseur natuurlijk niet ontbreken. Een aantal van onze collega's neemt de kijker mee in de wereld van Retail, Keukens én Bruynzeel Keukens. Bekijk hiernaast de aflevering.

Inspirerend. En nét even anders.

12 jul 2018

Als koper van een nieuwbouwwoning moet je veel keuzes maken. Dat is soms best lastig. Daarom openden wij samen met Era Contour De Warehouse. Een industrieel pakhuis, in de Rotterdamse Schiehaven, vol wooninspiratie en materiaalkeuzes. Wij hebben onze ambitie om alle keuzemogelijkheden voor kopers van een nieuwbouwwoning onder te brengen op één inspirerende plek weten te realiseren. En daar zijn wij trots op! Benieuwd naar De Warehouse? Je leest er hier alles over.

Bruynzeel Keukens op de PROVADA!

14 jun 2018

Innovatie staat hoog op onze agenda. Tijdens PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, ontdekten bezoekers hoe wij daar invulling aan geven. Want ook Bruynzeel Keukens investeert in de toekomst. We werken continu aan verduurzaming, in de eigen bedrijfsvoering en in de samenwerking met leveranciers en klanten. Bezoekers van onze stand konden niet alleen zelf hun keuken samenstellen door onze keukenconfigurator, ook het verhaal van Bruynzeel Keukens was te zien 3D animatie mét projectiemapping. Bezoekers en aanwezige collega's, bedankt voor jullie enthousiasme!    

Het zijn de OntwerpWeken bij Bruynzeel Keukens!

23 mei 2018

De keuken vinden die bij jou past klinkt gemakkelijker dan het is. Om onze klanten hierbij te helpen, hebben wij een nieuwe tool ontworpen: de moodboardmaker. Nu kan je thuis al bepalen hoe de ideale keuken er uit moet komen te zien. Stap voor stap worden alle onderdelen van de keuken doorgenomen en als gebruiker kies je alleen dat wat het beste bij jou past. Handig als voorbereiding op de ontwerpafspraak! En tijdens de OntwerpWeken maken gebruikers met hun moodboard ook nog eens kans op een Bruynzeel Keuken t.w.v. €8.000,-!

https://www.bruynzeelkeukens.nl/ontwerpweken

DKG genomineerd als duurzaamste bedrijf van Nederland

18 mei 2018

Stichting Nederland CO2 Neutraal is op zoek naar de groenste ondernemers. En goed nieuws: wij (als DKG Groep) zijn genomineerd!

Wij zijn trots op de resultaten die we al hebben behaald in duurzaam ondernemen. Zo zijn wij bijvoorbeeld de eerste én enige CO₂-neutrale keukenfabrikant in Europa en wekken een deel van de elektriciteit zelf op met zonnepanelen. Ook verwarmen wij de fabriek met het houtafval en stroom kopen we uitsluitend groen in. Komend tijd gaan wij LED verlichting toepassen en hebben wij onszelf de doelstelling gesteld om in 2020 een geheel elektrisch leasewagenpark te hebben.

Help jij ons het ‘Duurzaamste bedrijf van Nederland 2018’ te worden? Stemmen kan nog tot 27 mei! http://duurzaamstebedrijfvannederland.nl/

Ontmoet ons nu ook op Spotify!

28 feb 2018

Wist je dat er geen enkel deel in onze hersenen is, dat niet reageert op muziek? En dat een gemiddelde Nederlander zo'n 3 tot 4 uur per dag naar muziek luistert? Muziek is daarmee een belangrijk onderdeel in ons dagelijks bestaan. Onze medewerkers denken daar net zo over. Daarom hebben zij speciaal voor jou hun favoriete muzieknummers geselecteerd en verdeeld over zes leuke afspeellijsten. Voor op kantoor, in de auto of tijdens de vrijdagmiddagborrel. Leer ons nog beter kennen en ontmoet ons vandaag nog op Spotify! http://spoti.fi/2HRgwO1

Nieuwe TV commercials december 2017

19 dec 2017

'Niemand is hetzelfde. En toch wil iedereen hetzelfde. Een keuken die alléén bij jou past. En bij niemand anders.' Dat is de boodschap van onze gloednieuwe tv-commercials. We weten namelijk als geen ander dat elk keukenvraagstuk om een persoonlijke oplossing vraagt. De keuken moet namelijk werken. Ook voor jou. Heel simpel. Ontdek meer op onze website!

Bruynzeel Keukens nu ook op Glassdoor en Indeed

27 nov 2017

Het delen van persoonlijke verhalen, dat is de kracht van Bruynzeel Keukens. Zonder onze medewerkers hebben wij geen tevreden klanten. Ons vak blijft mensenwerk. Door samen te werken, leren wij van elkaar. Alleen zo kunnen wij onze klanten de ideale keuken bezorgen. Daarom nodigen wij iedereen uit om te vertellen over hun ervaringen met werken bij Bruynzeel Keukens. Bekijk onze organisatie eens door de ogen van huidige werknemers, oud-werknemers en sollicitanten en bezoek ons op Glassdoor.nl en/of Indeed:

Glassdoor
Indeed

Een nieuwe website: inspiratie en oriëntatie staan centraal

09 nov 2017

Op woensdag 1 november hebben wij onze nieuwe website gelanceerd. Dé plek waar je kennis kan maken met de keuken die werkt. Want naast dat een keuken mooi en betaalbaar is, moet het vooral ook praktisch en functioneel zijn. Onze medewerkers doen elke dag weer nieuwe inzichten en ideeën op. Dit delen wij graag met onze klanten vandaar dat de website draait om oriëntatie én inspiratie.

Van productinformatie, afspraak inplannen en servicepunten tot aan het maken van moodboards en inspirerende blogs met handige keukentips. Benieuwd naar het eindresultaat? Bezoek onze website hier!

Alles draait om functionaliteit en kwaliteit

02 nov 2017

Samen met onze klanten ontwerpen wij elke dag mooie en functionele keukens. In 6 stappen naar de keuken die werkt, dat is ons uitgangspunt. Wanneer is een keuken eigenlijk functioneel? Om daar antwoord op te geven, hebben wij een nieuwe reeks (online) trainingen opgesteld die onze medewerkers gebruiken om onze klanten nog beter te kunnen adviseren rondom de aanschaf van een keuken. De trainingen bevatten alle ins & outs rondom functionaliteit. Benieuwd naar de inhoud van zo'n training? We geven je graag een sneakpeak.

De Bruynzeel Campus is van start!

17 jul 2017

Deze maand introduceerden wij de Bruynzeel Campus. Hét online opleidingsplatform waar onze medewerkers meer dan 200 (online) trainingen kunnen volgen. Welke functie je ook hebt, je kunt hier voor elke leervraag terecht. Variërend van Verkooptechnieken, Klantgerichtheid, Microsoft vaardigheden of een cursus Positief Feedback geven. Makkelijk, altijd toegankelijk en zonder extra kosten, dat is Bruynzeel Campus.   De trainingen zijn praktijk gericht, snel toe te passen en geven medewerkers de middelen om te investeren in zichzelf. Waar en wanneer zij willen. Onder werktijd, in de trein naar werk of tijdens de lunch. De medewerker bepaalt. Binnen Bruynzeel Keukens vinden wij het belangrijk dat medewerkers durven te investeren in zichzelf, de Bruynzeel Campus biedt hen die mogelijkheid. Bekijk het filmpje voor meer informatie.

Kijkje achter de schermen: onze fabriek

02 jun 2017

Ben je benieuwd naar een werkdag bij Bruynzeel Keukens? Neem dan eens een kijkje achter de schermen. Met dit keer onze eigen fabriek in Bergen op Zoom! In de fabriek werken 250 medewerkers en samen produceren zij zo'n 500 keukens en 25.000 kastonderdelen per dag. Ontdek hoe dit productieproces eruit ziet en met welke innovatieve technieken kunnen voorzien in de behoefte van onze klanten.

Als enige een CO2-neutrale keuken-productie

31 mei 2017

Bij Bruynzeel Keukens werken wij hard aan de duurzaamheid van onze keukens. Wist je dat alle vrijgekomen restwarmte wordt hergebruikt voor verwarming van onze fabriek in Bergen op Zoom? En dat onze grondstoffen uit verantwoord beheerde bossen komen? Dat maakt ons de eerste én enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Een resultaat waar wij trots op zijn! Kijk voor meer informatie over duurzaamheid bij Bruynzeel Keukens op onze speciale MVO website.

Een geslaagde MOK!

30 mei 2017

Wij weten als geen ander dat ons vak een uitdaging kan zijn. Daarom voorzien wij elke nieuwe medewerker van een interne opleiding; de Modulaire Opleiding Keuken & Klantenservice (MOK). Tijdens de MOK leren zij de benodigde vakkennis, communicatieve en technische vaardigheden en maken zij uitgebreid kennis met de organisatie. Vorige maand is alweer onze 28ste MOK afgerond. Onze nieuwe collega’s sloten hun opleiding succesvol af en ontvingen zij hun welverdiende diploma. Wij wensen jullie veel succes en plezier bij de start van jullie baan!

Duurzaamheid in de keuken

23 mei 2017

Een gezond en leefbaar milieu, daar werken wij graag actief aan mee. Daarom zijn wij continu op zoek naar manieren om de duurzaamheid van onze keukens te vergroten. Zo is ons Solid10 Green werkblad FSC-gecertificeerd, 100% biologisch afbreekbaar en volledig herbruikbaar. Daarnaast heeft de Atlas keuken al ruim 15 jaar als enige keuken in de Benelux het Milieukeur certificaat. De keuken voldoet gedurende de hele levenscyclus aan de strenge Milieukeur eisen op het gebied van materiaal, productie en demontage. Om jullie meer inzicht te geven in onze ecologische footprint, is er nu onze nieuwe MVO website. Overzichtelijk, transparant en maatschappelijk.

Details zorgen voor sterke herinrichting Barendrecht

23 mei 2017

Bij de verbouwing van onze winkel in Barendrecht stond één ding centraal: het realiseren van een goede en fijne klantreis. Een belangrijk onderdeel van onze merkbelofte is dat klanten zich op hun gemak moeten voelen. Hoe zorg je daarvoor? Door eens kritisch te kijken of de inrichting van de winkel in Barendrecht nog voldoende aansloot op de doelgroep. Dit resulteerde onder andere in een nieuwe opstelling van 33 keukens en een betere plaatsing van onze merkcommunicatie. Daarnaast hebben wij ook gelet op kleine details zoals bijvoorbeeld lichtinval. De lichtval is nu te vergelijken met de situatie thuis in de keuken wat bijdraagt aan een positieve merkbeleving. Wij kijken terug op een geslaagde verbouwing. Het eindresultaat sluit naadloos aan bij de (aankoop)wensen van onze klanten.