Deel deze vacature:

Facebook Twitter LinkedIn

Online Marketeer met energie!

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens

Wat ga je doen?
Als Online Marketeer ben je gewend om te werken vanuit een merk/formule. Hierdoor maak je ons marketingresultaat elke dag een beetje beter. Jij bent onze online marketing specialist en blijft altijd op de hoogte van alle mogelijkheden op ieder social mediakanaal. Je gaat werken in een dynamisch en jong team. Samen bedenken jullie nieuwe formats en concepten die aansluiten bij ons gerenommeerde merk. Elke dag is anders en dit zorgt ervoor dat we verwachten dat je snel schakelt tussen de verschillende lopende projecten. Natuurlijk staan wij open voor nieuwe ideeën, wij vinden het juist belangrijk dat je lef toont en jezelf open stelt. Door de laatste keukentrends te volgen, draag je elke dag bij aan ons doel: Het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker maken voor zoveel mogelijk mensen.

Kijkje in de keuken van jouw nieuwe werkdag:
De afdeling Marketing en Communicatie bestaat in totaal uit 12 collega’s en is ingedeeld in drie teams. Jij gaat binnen het Marketing Retail team aan de slag als Online Marketeer. Hierbij richt je je op de particuliere markt van Bruynzeel Keukens.
Op maandagochtend starten we met een frisse weekstart met het team. Hierbij spreken we de zaken door en kijken we waar we elkaar mee kunnen helpen. Daarna ga je zelf aan de slag met je eigen projecten, waarbij het merk en de formule altijd de basis vormen. Dit kan in ons splinternieuwe hoofdkantoor, vanuit huis via een teams meeting, maar ook krijg je ruimte om op onderzoek te gaan met de ogen naar buiten gericht!

Wat zoeken wij in de ideale nieuwe collega?

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting marketing, communicatie, commerciële economie etc.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een gelijkwaardige functie.
 • Analytisch sterk en resultaatgericht, zodat wij het samen beter kunnen maken.
 • Je kan én durft out of the box te denken.
 • Je gaat voor het groepsbelang en bent hierdoor een echte teamplayer met een open en positieve persoonlijkheid.
 • Ervaring met Data Automation, Online advertising en CRO.

Wat jij van ons kan verwachten:

 • Een werkomgeving met een informele cultuur en een goede werksfeer.
 • De kans om een persoonlijke stempel te drukken op de activiteiten van de afdeling en direct bij te dragen aan het uitbouwen van ons merk.
 • Hybride werken; werken vanaf je thuiskantoor of op ons nieuwe hoofdkantoor bij onze moderne keukenfabriek.
 • Een goed salaris tussen de € 2.894,- tot € 4.776,- bruto per maand op basis van 38,75 uur per week.
 • 24 vakantiedagen en 12 ATV dagen.
 • Een laptop en iPhone, zodat je ook gemakkelijk vanuit huis kunt werken.
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • Een breed aanbod (online) opleidingsmogelijkheden, zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken.
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten).

Zijn wij een match?
Past jouw DNA bij dat van Bruynzeel Keukens en geeft het jou energie om aan ons merk te werken? Solliciteer dan direct en deel met ons jouw persoonlijke verhaal. Wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Suzanne Beerendonk, Junior HR Adviseur +31 651 556 818 of Martijn Kools, Manager Winkelbouw & -inrichting en Marketing Retail +31 657 972 581.

Het maken van een PI test kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces.

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden