Ontwikkelaar

Bergen op Zoom | ICT

Heeft C# geen geheimen voor jou en kan jij voor ons de benodigde (web-) applicaties ontwikkelen zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Bruynzeel Keukens staat al meer dan 80 jaren voor ‘de keuken die werkt’. Samen met het label Keller Keukens vormen wij de succesvolle Nederlandse merken bij DKG.  
De keukens worden volledig door ons zelf geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Dat is het kloppend hart van de organisatie. Vanuit de twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen we keukens. Voor particuliere en zakelijke klanten, zowel nationaal als internationaal. En dat doen we niet alleen voor onze eigen merken, we zetten onze kennis over keukens ook in voor het ontwikkelen van diverse private labels.

Wat ga je doen?
Als ontwikkelaar bij Bruynzeel Keukens ben je samen met jouw collega's bezig met het constant verbeteren en optimaliseren van onze commerciële- en productieprocessen. Het betreft het hele proces van aankoop naar fabricage. Dat maakt ons éénvan de modernste keukenfabrikanten in Europa. Zo bieden wij onze klanten een online grafische Keukenconfigurator waarmee samen met de eindconsument in 3D een droomkeuken samengesteld kan worden. Jij ontwikkelt voornamelijk in C# en werkt op dagelijkse basis aan het verbeteren van onze software en aan het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Zo kunnen we onze gebruikers en klanten nog beter ondersteunen. 
We zitten middenin een moderniseringsslag van onze software en jij zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verbetering en vernieuwing van onze huidige software. Je houdt hierbij rekening met de werking op verschillende devices en browers en zorgt voor een goede koppeling met de back-end systemen. 

Er is meer:

 • Je draagt bij aan diverse korte- en lange termijn projecten in opdracht van de gebruikersorganisatie;
 • Je zorgt voor het reguliere software onderhoud en werkt aan nieuwe releases;
 • Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van Agile werkzaamheden in jouw domein.

Het team waarin je terecht komt bestaat uit 12 mensen, Ontwikkelaars en functionele collega's. Dat is echter niet het gehele ICT-team, dat bestaat in totaal nu uit 22 mensen en groeit nog steeds. Voldoende kennis in huis om te sparren en van elkaar te leren

Wie zoeken wij?
Jij bent en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkeltechnieken, toch houd je altijd de bruikbaarheid en kwaliteit van de ontwikkelde software in de gaten. Alleen zó kan je het verschil maken.

Je hebt als ontwikkelaar minimaal 5 jaar ervaring in programmeren en meerdere jaren ervaring met moderne ontwikkeltechnieken en het ontwikkelen van (web-) applicaties. Je kennis van C# en Javascript is uitstekend en je bent goed in staat om in een ontwikkelteam te werken. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je pakt zaken analytisch en procesmatig aan. Je denkt in oplossingen, kan doordringen tot de kern en kan goed prioriteiten stellen.  

Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Interesse in aankoop- en orderprocessen;
 • Projectmanagement vaardigheden opgebouwd in vorige posities;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met Agile werken is zeker een pluspunt.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.

Dit kan je van ons verwachten:

 • Direct een vast dienstverband;
 • Een goed salaris, 12 Atv-dagen en 24 vakantiedagen;
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, een prima pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen (denk hierbij aan een auto-, ziektekosten- en inboedelverzekering);
 • Een iPhone;
 • Een laptop;
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat jij je kunt blijven ontwikkelen;
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement.

Werken bij Bruynzeel Keukens betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
 
Meer informatie of meteen solliciteren?
Kan jij niet wachten om ons team te komen versterken? Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Debra de Vries, Recruiter op 06-42456485. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden