Operator

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek Solliciteer direct

Voorkom voorspelbare werkzaamheden! Word Operator bij DKG de Keukenfabriek, een van de modernste keukenfabrieken in Europa.

Wat ga je doen?
Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid staat hierbij voorop. Als Operator ben jij verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van CNC machines. Jij bepaalt de meest efficiënte volgorde van de productie en de verwerking van productiegegevens. Met als doel het produceren van kwalitatieve goede halffabricaten of andere elementen voor onze keukens.
 
Samen met jouw collega's speel jij een belangrijke rol in het uitvoeren van eerste lijnsonderhoud. Want ook als Operator weet jij dat het voorkomen van storingen bijdraagt aan het versnellen van ons productieproces.  
 
De afdeling bestaat uit 25 – 30 collega's. Er wordt gewerkt met een ploegendienstrooster en flexibiliteit staat hierbij voorop. Je komt terecht in een hecht team dat veel voor elkaar over heeft. Dat maakt deze functie niet alleen uitdagend als het gaat om de werkzaamheden, maar ook om het realiseren van de afdelingsdoelstellingen.
 
Ben jij onze nieuwe Operator?
Binnen onze fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Jij hebt oog voor detail en kan gedisciplineerd werken. Jij gaat zelfstandig aan de slag maar mocht het nodig zijn dan schakel jij de hulp in van jouw collega’s. Wij zoeken een enthousiaste teamplayer.  
 
Verder staat er op jouw cv:

  • MBO 3 werk- en denkniveau
  • Ervaring met CNC gestuurde machines
  • Ervaring met werken aan een kantenlijmer en/of opdeelzaag is een pré

Heb je (nog) geen afgeronde opleiding maar door (werk)ervaring wel de juiste kennis in huis? Ook dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.
 
Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.
 
Dit kan je van ons verwachten:

  • Vast dienstverband
  • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten) 

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld.  Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
 
Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo'n werkomgeving vind je nergens anders!
 
Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen, HR Adviseur bij DKG, via T. 06 10 81 86 48. 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Bruynzeel Keukens verbreedt mijn horizon"
Marion van Houdt, Teamcoach @ Bergen op Zoom

Het is voor mij niet alleen een keuken, het is een product waar ik mijzelf in herken. Daarom werk ik inmiddels alweer vijftien jaar bij Bruynzeel Keukens. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om jezelf te blijven uitdagen. Daarom heb ik de kans gekregen om de afgelopen jaren door te groeien naar andere functies en afdelingen.  Nieuwe dingen uitproberen houdt je gaande. Ik heb hier al zoveel geleerd, Bruynzeel Keukens heeft mijn horizon verbreed. Heb je het gevoel dat je nieuwe dingen wil uitproberen? Geef het dan vooral aan! Bruynzeel Keukens biedt alle medewerkers de ruimte die zij nodig hebben.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder