Planner Materiaal Management

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek Solliciteer direct

Lijkt het je leuk om mee te bouwen aan dé modernste keukenfabriek van Europa? Dit is je kans! Bij DKG zijn wij op zoek naar een enthousiaste Planner materiaalmanagement.

Wat bieden wij:
Als fulltime planner materiaalmanagement draag je zorg voor de aansturing, planning en operationele inkoop voor (delen van) de fabriek. Hiertoe lever je tijdig de benodigde productie-informatie aan, stem je de planning af met productie, beheer je de voorraden van grondstoffen en halffabricaten, plaats je de nodige bestellingen bij onze leveranciers en volgt deze nauwkeurig op. Je bent actief in verbeterprojecten en zoekt ook zelf continu naar verbeteringen in de goederenstroombeheersing/ productieplanning, waarna je deze gezamenlijk met de verschillende collega’s implementeert.  Daarnaast verzorg je analyses ter voorbereiding op beslissingen op het gebied van proceswijzigingen in ons productie/inkoop proces.
Je rapporteert aan de teamleider bedrijfsbureau. Kortom, een leuke, belangrijke en verantwoordelijke functie binnen ons bedrijf.

Wat zoeken wij:
Je hebt een hbo opleiding gevolgd in een logistieke/ technische richting. Je hebt kennis van logistieke processen in een productieomgeving. Je hebt 0 tot 5 jaar werkervaring. Daarnaast ben je communicatief in staat om in het spanningsveld van de fabriek, leveranciers en klanten te acteren. Je bent analytisch ingesteld, sterk in plannen en organiseren en resultaatgericht. Je bent zowel zelfstandig als ook een echte teamplayer.

Onze arbeidsvoorwaarden:
Naast een prima salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en een uitstekende pensioenregeling.
En dit kan je ook van ons verwachten:

  • 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten)

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld.  Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.

Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo'n werkomgeving vind je nergens anders!

Waar wij ook heel trots op zijn, is ons team. Wij werken erg graag samen en krijgen energie van alle uitdagingen die we krijgen op een dag.

Geïnteresseerd?:
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan onze eisen? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Heb je toch nog vragen? Geen probleem, deze kun je stellen aan Jelle Bierman, teamleider bedrijfsbureau, telefoon 06-13044487 of Kim van Veldhuizen, p&o adviseur, 06-10818648.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment  kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.
 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Je hoeft geen affiniteit met keukens te hebben, maar wel met een productiebedrijf"
Anky Laming, Klantbegeleider Klantenservice Garantie @ Bergen op Zoom

Wat Bruynzeel Keukens uniek maakt? Wij zijn een sterke Retail organisatie met de kracht van een eigen fabriek. Zowel onze dienstverlening als ons personeelsbestand is uitgebreid en divers. Dat is volgens mij de kracht van Bruynzeel Keukens, we houden elkaar in balans. Je bewandelt hier geen gebaande paden, die moet je zelf maken. Daardoor staan wij stevig in onze schoenen. Iedereen heeft een stem binnen de organisatie.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder