Planner montage

Bergen op Zoom | B2B Solliciteer direct
Wij zoeken voor onze Klantenservice Huur en Beleggers in Bergen op Zoom een fulltime

Planner montage

Wat ga je doen?

Als Planner montage creëer en behoud je het overzicht over de (montage)projecten binnen de professionele markt. Je zorgt ervoor dat de benodigde montagecapaciteit is ingekocht en dat de montagebedrijven worden toegewezen aan projecten. Dit doe je in samenspraak met de projectleider of uitvoerders op de bouwplaats. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bestellen en inplannen van service. Tevens bewaak je het facturatieproces, door tijdig facturen financieel af te wikkelen.
In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor de monteur bij problemen die zich voordoen op de bouwplaats.
 
Wie zoeken wij?
Met “bouwmensen” kun je lezen en schrijven! Je staat stevig in je schoenen en wanneer het druk is, weet jij het hoofd koel te houden. De afwisseling in werkzaamheden in combinatie met de gestelde deadlines zorgt ervoor dat je snel moet schakelen en prioriteiten moet stellen, ook buiten de reguliere werktijden. Op jouw CV staat verder:

  • MBO + werk- en denkniveau;
  • Technisch inzicht en een groot organisatie- en planningsvermogen is belangrijk;
  • Het kunnen lezen en begrijpen van bestektekeningen is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je werkt zelfstandig maar weet ook hoe belangrijk samenwerken is. Dit doe je met o.a. directe collega’s, projectleiders, monteurs en uitvoerders. De totale interne afdeling Klantenservice Huur & Beleggers bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Wat bieden wij?
Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt van ons verschillende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, waaronder toegang tot de DKG Campus.

Daarnaast bieden wij:

  • een passend salaris;
  • eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling;
  • diverse collectieve verzekeringen;
  • een bijdrage aan je sportschoolabonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten).

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct via bovenstaande sollicitatiebutton! Je motivatie en CV ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 7 februari . Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ellen Kania, HR adviseur via T. 06 20510313.

Het maken van een PI test kan onderdeel zijn van het sollicitatie proces. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Het vergroten van het marktaandeel is een uitdaging die ik graag aan ga!"
Popke Veenstra, Accountmanager @ Noord-Oost Nederland

Een keuken is in mijn functie niet eens het allerbelangrijkste. Het is er slechts een klein onderdeel van. Waar het mij vooral om gaat, is het leveren van een goede dienstverlening. Alles draait om persoonlijke aandacht; bij de klant, bij de opdrachtgever aan tafel en natuurlijk ook richting de collega's. Als wij projecten winnen, dan winnen wij door hoe wij met onze klanten omgaan. Persoonlijke aandacht en transparante communicatie, dat past bij mij.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder