Planner

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens Solliciteer direct
Bruynzeel Keukens staat voor de keuken die werkt. Al sinds 1937 ontwerpen, maken en verkopen wij keukens die functioneel én mooi én betaalbaar zijn. Bij alles wat we doen maken we het dagelijks leven in en om de keuken makkelijker voor zoveel mogelijk mensen. Functionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Bruynzeelers zijn doeners en waarmakers. Voor onze klanten, voor elkaar en vooral met elkaar.

Wij zoeken voor onze Klantenservice Planning in Bergen op Zoom een fulltime
Planner

 
Wat ga je doen?
Op onze planningsafdeling maken we planningen voor het inmeten van de keukens, de montage hiervan, en om de service af te wikkelen.
 
Hierbij heb je veel contact met je collega’s op de klantenservice, maar zeker ook met onzeservice monteurs en keukenmontagebedrijven.
Zodat we gezamenlijk dat ene doel wordt bereiken: het leveren van de keuken die werkt voor onze klanten. Je communiceert gemakkelijk en klantgericht. Samen met jouw collega’s maak jij de klantreis van elke klant tot een succes.

Wat zoeken wij?
Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau. Daarnaast:
◼   Heb je enkele jaren ervaring in de functie van Planner of in een commerciële werkomgeving, waarbij keukenkennis een pré is;
◼   Je beschikt over technisch (bouwkundig) inzicht;
◼   Je hebt inlevingsvermogen en raakt niet in paniek als het druk is.
◼   Je beschikt over de mentaliteit om meer te doen dan je collega’s, maar ook onze klanten, verwachten.

Je werkt zelfstandig maar weet ook hoe belangrijk samenwerken is. Het team dat op je wacht bestaat uit andere 7 Planners die zich bezighouden met inmeet-, service en montageplanning. Daarnaast heb je contact met montagebedrijven, collega’s van andere klantenservice-afdelingen en particuliere klanten, dus goede communicatieve vaardigheden mogen ook niet ontbreken.

Wat bieden wij?
Bovenal een uitdagende baan om helemaal in op te gaan, zodat de dag al haast voorbij is voordat je eraan begonnen bent. Je komt te werken op een afdeling met leuke en enthousiaste collega’s, bij een Europese top 5 speler van keukenfabrikanten. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan direct en inspireer ons met jouw motivatie. Je kunt je CV en motivatie mailen naar Harry Janvier, HR Adviseur via hjanvier@dkgservices.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Rob Tap, Teamleider klantenservice Planning via T. 06 – 302 87 669.

Het maken van een PI test kan onderdeel zijn van het sollicitatie proces.
 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"De adviesgesprekken zijn het hoogtepunt van mijn dag"
Robin van Haaren, Verkoper Homestudio’s @ Utrecht

Ons team is erg leuk. Wij kunnen goed met elkaar overweg en helpen elkaar waar nodig. Dat vind ik ook erg belangrijk. We hebben allemaal hetzelfde doel en dat werkt prettig. We vechten niet om een klant, we helpen de klant. Zoals wij openstaan voor de vragen van de klant, zo staat Bruynzeel Keukens open voor jouw vragen als medewerker. Je bent hier geen nummer, je hebt hier een stem.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder