Planner

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens Solliciteer direct
Wij zoeken voor onze Klantenservice Planning in Bergen op Zoom een fulltime

Planner
 

Zodra de order voor een nieuwe keuken in ons systeem komt, ga je als Planner aan de slag met het opstellen van een planning voor de externe monteurs. Om de keuken bij onze klanten foutloos te kunnen installeren, voorzie jij hen van alle documentatie die ze nodig hebben om hun werk goed uit te voeren.

Je hebt veel contact met je collega’s op de klantenservice, zodat gezamenlijk dat ene doel wordt bereikt: het leveren van de keuken die werkt voor onze klanten. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor de Servicemonteurs en sta je onze klanten te woord over de inmeet- en montage afspraak. Je communiceert gemakkelijk en klantgericht. Samen met jouw collega's maak jij de klantreis van elke klant tot een succes.

Wat zoeken wij?
Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau. Daarnaast:

  • Heb je enkele jaren ervaring in de functie van Planner of in een commerciële werkomgeving, waarbij keukenkennis een pré is;
  • Je beschikt over technisch (bouwkundig) inzicht;
  • Je hebt inlevingsvermogen en raakt niet in paniek als het druk is.
  • Je beschikt over de mentaliteit om meer te doen dan je collega’s, maar ook onze klanten, verwachten.
Je werkt zelfstandig maar weet ook hoe belangrijk samenwerken is. Het team dat op je wacht bestaat uit andere 7 Planners die zich bezighouden met inmeet-, service en montageplanning. Daarnaast heb je contact met montagebedrijven, collega’s van andere klantenservice-afdelingen en particuliere klanten, dus goede communicatieve vaardigheden mogen ook niet ontbreken.

Wat bieden wij?
Bovenal een uitdagende baan om helemaal in op te gaan, zodat de dag al haast voorbij is voordat je eraan begonnen bent. Je komt te werken op een afdeling met leuke en enthousiaste collega’s, bij een Europese top 5 speler van keukenfabrikanten. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct en inspireer ons met jouw motivatie. Je kunt je CV en motivatie naar ons toesturen via de sollicitatiebutton op de webpagina. 
 

Het maken van een PI test kan onderdeel zijn van het sollicitatie proces.

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Bruynzeel Keukens verbreedt mijn horizon"
Marion van Houdt, Teamcoach @ Bergen op Zoom

Het is voor mij niet alleen een keuken, het is een product waar ik mijzelf in herken. Daarom werk ik inmiddels alweer vijftien jaar bij Bruynzeel Keukens. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om jezelf te blijven uitdagen. Daarom heb ik de kans gekregen om de afgelopen jaren door te groeien naar andere functies en afdelingen.  Nieuwe dingen uitproberen houdt je gaande. Ik heb hier al zoveel geleerd, Bruynzeel Keukens heeft mijn horizon verbreed. Heb je het gevoel dat je nieuwe dingen wil uitproberen? Geef het dan vooral aan! Bruynzeel Keukens biedt alle medewerkers de ruimte die zij nodig hebben.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder