Deel deze vacature:

Facebook Twitter LinkedIn

Projectleider B2B

Midden West Nederland | Bruynzeel Keukens

Projectleider B2B (regio Midden West Nederland)

Ben jij een kei in plannen & organiseren en wil jij binnen de zakelijke markt verantwoordelijk worden voor de bouwbegeleiding van projecten? Word dan onze nieuwe projectleider en overtuig ons van jouw verhaal.

Wat ga je doen?
Als projectleider ben je vanaf de verkoop volledig verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding, waaronder het realiseren van optimale levering en montage van onze keukens naar projecten bij o.a. institutionele beleggers en grote bouwbedrijven. Je zorgt ervoor dat alle hierbij betrokken partijen voorbereid en geïnformeerd zijn over hun rol in het project. Dit doe je door het intensief onderhouden van contacten met de accountmanager, opdrachtgevers, monteurs, werkvoorbereiders en uitvoerders op de bouwplaats. Maar ook zeker jouw collega’s van de binnendienst mogen niet ontbreken op jouw lijst van contactpersonen! Daarnaast adviseer je onze klanten over bouw- en installatietechnische aspecten van de keuken en op basis van jouw controle pas je eventueel offertes of orders aan.
Tevens bewaak je de kosten aangaande bouwlogistiek, montage, service en levering.

Heb jij?

 • Kennis van de bouwwereld, bij voorkeur doordat je al succesvol als projectleider hebt gewerkt
 • HBO denk- / werkniveau
 • Technisch en ruimtelijk inzicht
 • De gave om correct en op verschillende niveaus te communiceren

… en ben jij:

 • Zelfstandig
 • Oplossingsgericht
 • De “regelaar” die alles aanstuurt?

Dan komen we graag met jou in contact om te kijken waar we elkaar in een mogelijke samenwerking kunnen vinden!

Ons aanbod
Door samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Geen hokjescultuur, onbekende collega's en gesloten deuren; werken in klantteams, ontwikkeling en persoonlijke aandacht is wat je mag verwachten. Naast je reguliere salaris bieden wij jou:
 

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een netto onkostenregeling en een passende bijdrage om een comfortabele thuiswerkplek in te richten;
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling;
 • 12 ATV dagen en 24 vakantiedagen;
 • Een leaseauto, iPhone en laptop;
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten).

Werken bij DKG is niet alleen leuk maar draagt ook bij aan een duurzame wereld.  Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert.

Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo'n werkomgeving vind je nergens anders! 

Meer informatie of meteen solliciteren?
Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Overtuig ons dan met jouw persoonlijke verhaal en word onze nieuwe collega. 

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden