Projectleider TD

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek Solliciteer direct

Voorkom voorspelbare werkdagen en ga voor uitdaging! Word Projectleider TD bij DKG De Keukenfabriek, een van de modernste keukenfabrieken in Europa.

Wat ga je doen?
Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid staat hierbij voorop.
Als Projectleider TD verricht je werkzaamheden voor investeringsprojecten. Jij zorgt hierbij voor de voorbereiding en uitvoering zodat ondertussen de productie ongestoord verder kan gaan. Jij bent in staat om tijdig de balans op te maken en daar waar nodig het project bij de sturen en te verbeteren. Je maakt hierbij voorstellen van verschillende scenario’s, bent in staat op specificaties op stellen op bouwkundig, besturings-, elektrotechnisch en mechanisch gebied. Je kunt hierbij technische tekeningen aanleveren.  Hierbij weet jij goed te communiceren met de deelnemers van het project. Dit doe jij op een coachende manier en weet mensen hierbij te overtuigen dat de deadlines gehaald moeten worden en voeren de deelnemers de gevraagde opdrachten uit. Je neemt hier gemakkelijk de leiding in. Daarnaast hou je overzicht en heb je een uitstekende planning.
Je hebt overzicht en zorgt dat hierbij de vastgestelde budgetten en planningen gerealiseerd worden.
Het aankopen van goederen en diensten is onderdeel van je werk. Je vraagt offertes aan en maakt hierbij goede vergelijkingen en natuurlijk goede afspraken.
Je werkt nauw samen met TD monteurs, 2 werkvoorbereiders TD, manager TD en productie.
Mooie grote projecten die de komende jaren op de planning staan, zijn het plaatsen van diverse productielijnen van meer dan 5 mio €. Daarnaast lopen er het gehele jaar door ook kleinere (verbeter)projecten op technisch gebied.

Kortom: Je vervult een uitdagende functie waarbij je een bijdrage levert in de groei en het voortdurend verbeteren van onze organisatie.

Ben jij onze nieuwe Projectleider TD?
Binnen de fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Je beschikt over technische kennis,  sterke analytische vaardigheden en een groot oplossend vermogen. Daarnaast durf je kritisch te zijn en denk je eigenlijk altijd dat het beter kan. Je hebt een ruime werkervaring op technisch gebied binnen de maakindustrie en wil je hier verder in verdiepen. Een grote uitdaging hierbij is de productie ongestoord verder te laten gaan. In jouw ogen is er altijd ruimte voor verbetering van onze kwaliteit, de zorg voor onze medewerkers en de samenwerking met je interne klanten en leveranciers.
Wij zoeken een enthousiaste teamplayer die mensen op een prettige manier kan overtuigen en je bent een in kei het stellen van prioriteiten.

Verder staat er op jouw CV:

  • Afgeronde technische HBO opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met technische investeringsprojecten en je bent toe aan je 2e of 3e stap in je carrière
  • Kennis van AutoCad
  • Je hebt bewezen ervaring met het aansturen van projectteams
  • Je beheerst de Duitse taal goed in woord als geschrift

Wat bieden wij jou?

Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.

Dit kan je van ons verwachten:

  • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Mobiele telefoon
  • Eindejaaruitkering, winstdelingsuitkering en goede pensioenregeling
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van MVO en duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo’n werkomgeving vind je nergens anders!
Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marc Luijkx, Manager TD bij DKG, via T. 06-22065718.
Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.
 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"De complexiteit maakt een keuken bijzonder"
Jeroen Hegi, Teamleider klantenservice retail @ Bergen op Zoom

Heel zwart-wit gezegd is een keuken eigenlijk een bonte verzameling van meubels: er staan een paar kastjes op een rij met daarop een werkblad en ruimte voor een aantal apparaten. Toch is het deze samenstelling van de vele losse onderdelen wat een keuken bijzonder maakt. Je kunt namelijk geen onderdeel weglaten. De complexiteit die achter een keuken schuil gaat, is ontzettend interessant.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder