Deel deze vacature:

Facebook Twitter LinkedIn

SAP Specialist

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens

Ben jij een specialist op het gebied van SAP? En denk je graag met ons mee hoe wij onze processen nog beter kunnen optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Bruynzeel Keukens staat al meer dan 80 jaren voor ‘de keuken die werkt’. Samen met het label Keller Keukens vormen wij de succesvolle Nederlandse merken bij DKG.  
De keukens worden volledig door ons zelf geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Dat is het kloppend hart van de organisatie. Vanuit de twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen we keukens. Voor particuliere en zakelijke klanten, zowel nationaal als internationaal. En dat doen we niet alleen voor onze eigen merken, we zetten onze kennis over keukens ook in voor het ontwikkelen van diverse private labels.

Wat ga je doen?
SAP zorgt met onze productconfigurator PrimeFact voor een volledig geautomatiseerd sales- en productieproces van onze keukens. Dat maakt ons één van de modernste keukenfabrikanten in Europa. Dit vraagt om een feilloze werking en optimale inrichting van onze ERP omgeving. 
Samen met jouw collega’s werk je mee aan het onderhouden en verder moderniseren van onze processen en systemen. Er staat een overgang naar S/4HANA en een moderniseringsslag van ons productieproces op het programma, jouw uitgebreide expertise en ervaring helpen ons om de meest optimale inrichting voor onze sales en productieprocessen te realiseren.

Er is nog meer:

 • Je bent de schakel tussen de business en ICT en je bent in staat de interne klant te adviseren over complexe vraagstukken;
 • Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de behoeften, het bepalen van de haalbaarheid en de impact van veranderingen en voert deze zelfstandig in SAP door;
 • Je draagt samen met jouw collega’s zorg voor een verdere optimalisatie van SAP-modules, het functioneel beheer van de SAP-omgeving en je voert overleg met de gebruikers en leveranciers;
 • Bovenal zorg je ervoor dat onze fabriek probleemloos kan produceren.

Kortom, jouw ervaring met SAP in een complex productieproces helpt ons bedrijf weer een stap vooruit!

Je werkt binnen een team van 5 SAP collega’s. Dat is echter niet het gehele ICT-team, dat bestaat in totaal nu uit 27 mensen en groeit nog steeds. Voldoende kennis in huis om te sparren en van elkaar te leren.  

Wie zoeken wij?
Je hebt de ambitie om processen en systemen te optimaliseren, dwars door alle gewoontes en bestaande ideeën heen. Je neemt het voortouw en bent daarbij niet bang om met je voeten in de modder te staan. 
Je bent pro-actief en vraagt altijd goed door om tot de kern te komen. Je kunt immers pas echt tot een goede oplossing komen als je exact weet wat het probleem of de vraag is. Je kunt zelfstandig werken en bent gewend om projectmatig te werken. Uiteraard beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden en een analytisch en oplossingsgericht denkvermogen.

Verder beschik jij over:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie waar je met SAP aan het verbeteren van processen, implementaties, installaties, upgrades, migraties en conversies hebt gewerkt;
 • Een achtergrond in verschillende SAP modules;
 • Interesse in aankoop-, order- en productieprocessen;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.

Dit kan je van ons verwachten:

 • Direct een vast dienstverband;
 • Een goed salaris, 12 Atv-dagen en 24 vakantiedagen;
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, een prima pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen (denk hierbij aan een auto-, ziektekosten- en inboedelverzekering);
 • Een leuke, informele, werkomgeving in een ultramodern kantoorgebouw;
 • Mogelijkheid tot hybride werken;
 • Een iPhone;
 • Een laptop;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling middels opleidingsmogelijkheden en interactie met collega’s;
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement;

Werken bij Bruynzeel Keukens betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
 
Meer informatie of meteen solliciteren?
Kan jij niet wachten om ons team te komen versterken? Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op Joop van der Linden, Manager HR & Opleidingen, mob: 06-22661371.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden