Servicemonteur

Heerenveen/Leeuwarden of regio ten noorden van Rotterdam | Bruynzeel Keukens Solliciteer direct

Door de keuken van onze klant perfect te plaatsen of te repareren zorg jij ervoor dat de klantbehoefte elke dag wordt waargemaakt. Spreekt jou dit aan? Bekijk dan onze vacature voor Servicemonteur. 
 
Wat ga je doen?
Wist je dat één op de vier huishoudens een Bruynzeel keuken heeft? Als Servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor het inmeten en plaatsen van de nieuwe keuken. Het is aan jou om onze keuken perfect te plaatsen. Daarnaast draag jij zorg voor eventuele reparaties en/of aanpassingen. Een leuke combinatie van werkzaamheden waardoor jouw werkdag heel afwisselend is.
 
Wanneer er aanpassingen en reparaties nodig zijn aan een reeds geplaatste keuken, dan begint jouw zoektocht naar de best passende oplossing. Moet er een onderdeel vervangen worden? Of is het apparatuur dat aangesloten moeten worden? Jij beoordeelt de servicemelding en biedt oplossingen waar je de klant echt blij mee kan maken.
 
Jouw klanten zijn verspreid over de regio (ten noorden van) Rotterdam of de regio Heerenveen/Leeuwarden. De ene keer is het bij iemand thuis, de andere keer bij één van de projecten van onze zakelijke opdrachtgevers. Meestal werk je zelfstandig aan een klus. Een enkele keer komt het voor dat je met een collega aan een klus werkt.
 
Functionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Als Servicemonteur zorg jij dat de keuken netjes geplaatst wordt en draag jij daarnaast ook kwaliteitsverbeteringen aan ten aanzien van product, levering en plaatsing. Zo zorgen wij er gezamenlijk voor dat elke klant krijgt waar hij of zij recht op heeft: de keuken die werkt.

Wie je bent
Je bent klantgericht en communicatief zeer vaardig. Een klant tevreden maken, staat bij jou op nummer 1. Jouw aanpak maakt het verschil tussen een tevreden klant en een enthousiaste klant.
 
Verder beschik jij over:

  • Minimaal drie jaar ervaring. Keukens en keuken-gerelateerde materialen hebben geen geheimen meer voor jou.
  • Technisch en ruimtelijk inzicht
  • Rijbewijs B

 
Waarom kies je voor Bruynzeel?
Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.
 
Bij Bruynzeel Keukens werken wij hard aan de duurzaamheid van onze keukens. Wist je dat onze grondstoffen uit verantwoord beheerde bossen komen? Dat maakt ons de eerste én enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert.
 
Daarnaast bieden wij jou:

  • Werkdagen die al voorbij zijn voordat je eraan begonnen bent
  • Marktconform salaris en een eindejaarsuitkering
  • Uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen
  • Leaseauto (bus)
  • Tablet en mobiele telefoon

 
Meer informatie of meteen solliciteren?
Ben jij de servicemonteur die wij zoeken? Aarzel dan niet te lang en solliciteer vandaag nog via de sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Ingrid Cornelissen, Recruiter, via T: 06-28 26 63 55.
 
Social media screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

Flexibiliteit

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in materialen en techniek

Vervul de keukenwens van de klant

"De combinatie van service leveren en kennis overdragen maakt mijn baan uitdagend"
Machuut van den Bos, Service monteur @ Zuid-Holland

Doordat ik achter de materialen die wij gebruiken sta, kan ik de kwaliteit leveren die nodig is. Mijn kennis over deze materialen probeer ik ook zo goed mogelijk over te brengen op mijn collega’s hier bij Bruynzeel Keukens maar ook op andere monteurs die onze keukens moeten plaatsen. Daarom ben ik regelmatig in India, Dubai of Marokko om monteurs en aannemers te helpen bij de installatie van de keuken. Zo leveren wij ook buiten Nederland de kwaliteit die wij willen leveren.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder