Spuiter

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek Solliciteer direct

Voorkom voorspelbare werkdagen en ga voor uitdaging! Word Spuiter Lakkerij bij DKG De Keukenfabriek, een van de modernste keukenfabrieken in Europa.

Wat ga je doen?
Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid staat hierbij voorop. Als Spuiter werk je in een team  dat verantwoordelijk is voor het lakken van keukenonderdelen. Tevens verricht je ook werkzaamheden als Voorbereider Lakkerij. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van keukenonderdelen ten behoeve van het lakproces. De onderdelen worden aan de hand van het oppervlak machinaal of handmatig bewerkt waardoor een goede basis ontstaat voor  het lakken van de producten. Het lakken zelf wordt verricht in een automatische lakstraat of in één van onze handspuitcabines. De spuitcabines in de lakkerij en machines in de schuurderij zijn jouw werkgebied.  

Samen met je collega’s en teamcoach stel je prioriteiten en vang je de dag aan.

Je werkplek is op orde, immers jij weet dat kwaliteit begint met een schone en stofvrije werkplek. Daarnaast werk je met grote nauwkeurigheid aan de keukenonderdelen. De kleinste afwijkingen worden opgemerkt en beoordeeld t.a.v. de norm.

Het hanteren van de norm is een vereiste en daarnaast denk je mee over hoe we de gewenste kwaliteit via de beste methode kunnen bereiken. Daarvoor krijg je de beschikking over de laatste generatie spuitmiddelen en door het aandragen van verbeter ideën blijven we investeren in de toekomst.  

Ben jij onze nieuwe Spuiter Lakkerij?

Je staat voor kwaliteit van je werk. Jij begrijpt dat je voor onze klanten een mooie keuken aan het spuiten bent en ziet hun blije gezichten al voor je als de keuken, helemaal perfect gelakt, is gemonteerd.
Jouw kwaliteit is contant, maar ziet dit ook zeker als een teameffort. Samen met je collega’s waarborg je kwaliteit, orde en netheid. Je werkt altijd veilig. Jij wilt voor een schone nette werkomgeving en zorgt voor je eigen gezondheid door je persoonlijke beschermingsmiddelen zorgvuldig te gebruiken. Samen met de collega’s maak jij het beter!
Verder staat er op jouw CV:

  • Je beschikt over MBO3 werk- en denkniveau
  • Het is een pre als je ervaring hebt met het lakspuitproces
  • Je bent een echte teamplayer en zorgt voor goede communicatie met elkaar
  • Je bent bereid om in ploegen te werken

Wat bieden wij jou?

Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.
Dit kan je van ons verwachten:

  • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Eindejaaruitkering, winstdelingsuitkering en goede pensioenregeling
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo’n werkomgeving vind je nergens anders!
Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen, HR Adviseur bij DKG, via T. 06-10818648.
Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.

 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Bruynzeel Keukens verbreedt mijn horizon"
Marion van Houdt, Teamcoach @ Bergen op Zoom

Het is voor mij niet alleen een keuken, het is een product waar ik mijzelf in herken. Daarom werk ik inmiddels alweer vijftien jaar bij Bruynzeel Keukens. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om jezelf te blijven uitdagen. Daarom heb ik de kans gekregen om de afgelopen jaren door te groeien naar andere functies en afdelingen.  Nieuwe dingen uitproberen houdt je gaande. Ik heb hier al zoveel geleerd, Bruynzeel Keukens heeft mijn horizon verbreed. Heb je het gevoel dat je nieuwe dingen wil uitproberen? Geef het dan vooral aan! Bruynzeel Keukens biedt alle medewerkers de ruimte die zij nodig hebben.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder