Stagiair integrale veiligheid

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek Solliciteer direct

Stagiair Integrale Veiligheid

Wat bieden wij:
In de eerste weken van je stage krijg je een uitgebreide introductie vanuit DKG, om zo de organisatie goed te leren kennen. Na de introductie wordt het initiatief bij jou gelegd om je werkzaamheden zelfstandig en verantwoord uit te voeren. De belangrijkste werkzaamheden tijdens je stage zijn:

  • Het opstellen van veiligheidsinstructies voor alle afdelingen
  • Het houden van toolbox-meetings
  • Het ondersteunen van de veiligheidsfunctionaris
  • Het bijwonen van overleggen, waaronder het P&O werkoverleg
  • Meewerken met lopende projecten

Tevens is het in overleg mogelijk om je takenpakket aan te vullen met werkzaamheden die je graag zou willen uitvoeren.

Wat zoeken wij:
Je bent een ambitieuze HBO student(e) die Integrale Veiligheid studeert en op zoek is naar een uitdagende en leerzame meewerkstage. Je belangrijkste vaardigheid is zelfstandigheid. Hoewel er voldoende begeleiding beschikbaar is, verwachten wij dat je in staat bent om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Daarnaast ben je praktisch en analytisch ingesteld en beschik je over communicatieve en sociale vaardigheden.

Je bent vanaf september 2019 voor minimaal 4 dagen in de week beschikbaar gedurende zes maanden.

Onze arbeidsvoorwaarden:
Naast een goede stagevergoeding biedt DKG een goede begeleiding, leuke werksfeer en een eigen werkplek.

Geïnteresseerd?:
Indien je geïnteresseerd bent en aan de functie-eisen voldoet, dan kun je reageren door een e-mail met motivatie en CV te sturen naar kvveldhuizen@dkgservices.nl. Voor nadere informatie over de stageplaats kun je contact opnemen met Kim van Veldhuizen, telefoon 0610818648.
 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"De combinatie van service leveren en kennis overdragen maakt mijn baan uitdagend"
Machuut van den Bos, Service monteur @ Zuid-Holland

Doordat ik achter de materialen die wij gebruiken sta, kan ik de kwaliteit leveren die nodig is. Mijn kennis over deze materialen probeer ik ook zo goed mogelijk over te brengen op mijn collega’s hier bij Bruynzeel Keukens maar ook op andere monteurs die onze keukens moeten plaatsen. Daarom ben ik regelmatig in India, Dubai of Marokko om monteurs en aannemers te helpen bij de installatie van de keuken. Zo leveren wij ook buiten Nederland de kwaliteit die wij willen leveren.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder