Notice: Trying to get property of non-object in /data/sftp/bruynzeel/werkenbij.bruynzeelkeukens.nl/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26

Strategisch Inkoper

Bergen op Zoom | DKG Services Solliciteer direct
Voor DKG Services BV zoeken wij voor de afdeling Strategische Inkoop een:
Strategisch Inkoper
met een ‘hands on’ mentaliteit
Fulltime      m/v

Wat ga je doen?

Als Strategisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkopen van grondstoffen, halffabrikaten, handels-artikelen  en diensten. Dit  aan de hand van technische specificaties. Samen met je collega’s zorg je voor de optimale beschikbaarheid van de juiste artikelen tegen de meest gunstige prijs. Je onderhandelt met leveranciers over de juiste productkwaliteit en ziet toe op naleving van deze afspraken. Je drive is om continu op de hoogte te zijn van de laatste   ontwikkelingen op zowel product- als prijsniveau en je houdt hierbij de laatste trends in de branche nauwlettend in de gaten.
Vanuit een proactieve benadering leg jij contacten met de commerciële afdelingen en met de afdeling productmanagement, om samen nieuwe wensen in kaart te brengen en trends en ontwikkelingen vanuit de markt te introduceren. Voor de afdelingen Bedrijfsbureau en Warehousing ben je een sparringpartner m.b.t. logistieke concepten en aanlevercondities. Je hebt contact met toeleveranciers betreffende het voeren van de onderhandelingen en het opstellen van de contracten.
In deze functie rapporteer je aan de Manager Strategische Inkoop.

Wie zoeken wij?

 • Een kandidaat met zo’n 5 jaar werkervaring in een gelijkwaardige strategisch inkoopfunctie, bij voorkeur in een industriele omgeving;
 • Je beschikt over een HBO werk-/denkniveau en bent in het bezit van een gerichte inkoopopleiding zoals  NEVI 1 en 2;
 • Je bent pragmatisch ingesteld en bent in je element als je met materialen en onderdelen t.b.v. de keukenproductie aan de slag kunt;
 • Je weet te verbinden, bent gedreven en in staat in een veranderende organisatie toegevoegde waarde te leveren;
 • Je beschikt over commercieel inzicht en bent een goede onderhandelaar met oog voor alle belanghebbenden;
 • Naast goede beheersing van de Nederlandse taal, bezit je ook redelijke kennis van het Engels en Duits in woord en geschrift.
Wat bieden wij?
Naast een prima salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse collectieve verzekering en een uitstekende pensioenregeling.
En dit kan je ook van ons verwachten:
 • 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
 • Eindejaarsuitkering en winstdelingsuitkering
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten)
 • iPhone en laptop
 • Direct een vast dienstverband
Onze procedure
Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan onze eisen? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Heb je toch nog vragen? Geen probleem, voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Jos Wennekes, Manager Strategische Inkoop, mob: 06 – 22 84 70 94 of Joop van der Linden, HR adviseur, mob: 06 – 22 66 13 71.

Acquisitie o.b.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een PI en PLI (PREDICTIVE INDEX® en PREDICTIVE LEARNING INDEX®) test maakt onderdeel uit van de sollicitatie procedure.

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Het is mooi als je klanten van positieve emoties kan voorzien"
Melvin de Ruijter, Klantbegeleider Koopwoningen en Huurderskeuze @ Bergen op Zoom

Vanaf het moment dat een keuken verkocht is, is het aan mij om de verwachtingen waar te gaan maken. Ons productieproces maakt ons bijzonder; wij maken namelijk alles zelf. Hiermee ontzorgen wij de klant. Voordat de klanten de sleutel van hun nieuwe huis krijgen, hebben wij alles van A tot Z al gedaan. Het geeft mij een goed gevoel als alle communicatiestromen en processen naadloos op elkaar aansluiten. Daar doe je het uiteindelijk voor en daar ben ik best trots op.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder