Deel deze vacature:

Facebook Twitter LinkedIn

Logistiek specialist

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek
Supply Chain Specialist
 

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Specialist draag je zorg voor de aansturing, planning en operationele inkoop voor (delen van) de fabriek. Hiertoe lever je tijdig de benodigde productie-informatie aan, stem je de planning af met productie, beheer je de voorraden van grondstoffen en halffabricaten, plaats je de nodige bestellingen bij onze leveranciers en volgt deze nauwkeurig op. Je bent actief in verbeterprojecten en zoekt ook zelf continu naar verbeteringen in de goederenstroombeheersing/productieplanning, waarna je deze gezamenlijk met de verschillende collega’s implementeert. Daarnaast verzorg je analyses ter voorbereiding op beslissingen op het gebied van proceswijzigingen in ons productie/inkoop proces.
Je rapporteert aan de teamleider bedrijfsbureau. Kortom, een leuke, belangrijke en verantwoordelijke functie binnen ons bedrijf.

Ben jij onze nieuwe Supply Chain Specialist?
Je hebt een hbo opleiding gevolgd in een logistieke/technische richting. Je hebt kennis van logistieke processen in een productieomgeving. Je hebt 0 tot 5 jaar werkervaring. Daarnaast ben je communicatief in staat om in het spanningsveld van de fabriek, leveranciers en klanten te acteren. Je bent analytisch ingesteld, sterk in plannen en organiseren en resultaatgericht. Je bent zowel zelfstandig als ook een echte teamplayer.
 

Wat bieden wij jou?

Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.
Dit kan je van ons verwachten:

  • Je krijgt een brutosalaris tussen de € 3.000,- en € 3.500,- op basis van fulltime en afhankelijk van jouw ervaring.
  • 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Eindejaaruitkering, winstdelingsuitkering en goede pensioenregeling
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.

Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo’n werkomgeving vind je nergens anders!

Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Reageer dan via onze website: https://werkenbij.dkggroep.nl/.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen, HR Adviseur bij DKG, via T. 06-10818648.

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden