Meewerkend Voorman Assemblage en Voormontage

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek Solliciteer direct
Meewerkend Voorman Assemblage en Voormontage

Heb jij de ambitie om het beste uit je collega's te halen? Staan kennis delen en kwaliteit leveren hoog op jouw agenda? Dan zit je als Teamcoach bij DKG precies op de juiste plek! 

Wat ga je doen?
Onze keukens voldoen aan de hoogte kwaliteitsnormen. Aan jou de taak om aan deze kwaliteitsnormen te blijven voldoen. In deze functie van meewerkend voorman werk jij  straks op het snijvlak van techniek en leidinggeven. Dat maakt deze baan bij DKG een afwisselende en uitdagende baan!

Als meewerkend voorman ben je voornamelijk bezig met het efficiënt en effectief plannen en coördineren van het productieproces. Om dit te realiseren draag je zorg voor het tijdig aanwezig zijn van opdrachten en materialen en maak je een weloverwogen planning.

Je stuurt op de afdeling assemblage en voormontage samen met je 3 collega meewerkend voormannen een team aan van productiemedewerkers en operators. Dit team bestaat uit 25 collega’s per ploeg. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat alle keukens op tijd gemonteerd en geassembleerd naar onze klanten gaan.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het machinepark, waarbij het (laten) verhelpen van 1e lijns storingen en reparaties een wezenlijk onderdeel van deze functie vormen. Ook heb je veelvuldig contact met de diverse afdelingen binnen onze organisatie. Hierbij kun je denken aan de Technische Dienst, ICT en het Bedrijfsbureau.

Benieuwd naar jouw toekomstige werkomgeving? Kijk dan eens op onze website www.dkggroep.nl.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Binnen het team dat je gaat aansturen, kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Dit zie jij als een uitdaging en alles wat er nieuw op jouw pad komt, grijp jij dan ook met beide handen aan. Jij gaat zelfstandig aan de slag, maar mocht het nodig zijn dan schakel jij proactief de hulp in van andere collega's. Denk hierbij aan een andere meewerkend voorman, afdelingsmanagers maar ook de collega's van de Technische Dienst helpen je graag.

Verder beschik jij over:

  • Afgeronde MBO-opleiding
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie (bijvoorbeeld als Meewerkend Voorman)
  • Affiniteit met PC, zoals Microsoft Office en SAP
  • De ambitie om uit te groeien tot een gewaardeerde Coach voor meerdere medewerkers
  • Hoge mate van flexibiliteit in werktijden

Wat bieden wij jou?

  • Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
  • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, en een goede pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen
  • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken
  • Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten)

Daarnaast organiseren wij regelmatig gezamenlijke activiteiten om het wij-gevoel binnen het DKG team te versterken. Kortom, zo’n werkomgeving vind je nergens anders!
Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
Al onze keukens worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Van bestelling tot aan productie en aflevering. Dat maakt ons dé modernste keukenfabriek van Europa. Zo'n werkomgeving vind je nergens anders!

Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen (P&O adviseur bij DKG) via T: 06 10 81 86 48.
 

Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.  

 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Ik ben heel even onderdeel van iemands leven"
Claudia Verdoolaege, Klantbegeleider @ Bergen op Zoom

Mijn eerste indruk van Bruynzeel Keukens? Een warm bad. Vanaf dag één voelde het goed. Zo voelt het nog steeds. Iedereen heeft hier maar een doel voor ogen: het helpen van onze klanten. Er zijn zoveel verschillende manieren te bedenken om mensen te helpen bij hun vraagstukken. Dat is de uitdaging die ik zo leuk vind. Ik heb echt het gevoel dat ik heel even onderdeel van iemands leven ben.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder