Notice: Trying to get property of non-object in /data/sftp/bruynzeel/werkenbij.bruynzeelkeukens.nl/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26

Meewerkend voorman Lakkerij

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek Solliciteer direct

DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Voor DKG De Keukenfabriek bv zoeken wij voor de afdeling Lakkerij een fulltime:

Meewerkend Voorman Lakkerij v/m

Wil jij je carrière als meewerkend voorman voortzetten in één van de modernste en grootste keukenfabrieken van Europa? Vind je het daarnaast interessant om nauw betrokken te zijn bij de technische zaken en heb je ook voor kwaliteit en vakmanschap? Solliciteer dan direct naar deze functie van Meewerkend voorman Lakkerij!

Functie
Als meewerkend voorman Lakkerij ben je voornamelijk bezig met het efficiënt en effectief plannen en coördineren van het lakproces. Om dit te realiseren draag je zorg voor het tijdig aanwezig zijn van opdrachten en materialen en maak je een weloverwogen planning.
Je bent verantwoordelijk voor het  machinepark, waarbij het (laten) verhelpen van 1e lijns storingen en reparaties een wezenlijk onderdeel van de functie vormen. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de afdelingen productielogistiek en technische dienst.
En je houd je, samen met je collega meewerkend voorman, bezig met het begeleiden, coachen en instrueren van circa 6 spuiters, 6 Kwaliteitsmedewerkers, 6 Voorbereiders lakkerij en 6 productiemedewerkers. Je rapporteert aan de teamleider lakkerij.

Wat zoeken wij:
Voor het succesvol uitvoeren van deze veelzijdige functie beschik je over sterke analytische en technische vaardigheden. Je hebt een opleiding in een technische richting (minimaal Operator A en B of MBO3). Je bent in staat om snel en weloverwogen beslissingen te nemen, zodanig dat het productieproces hier geen hinder van ondervindt.  Daarnaast heb je  kennis van lakken en het lakproces. Je heb oog voor de kwaliteit en het vakmanschap. Als coach van het team ben je communicatief vaardig en overtuigend.

Organisatie
DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Waar we ons succes aan te danken hebben? Onze merken maken wij letterlijk zelf in De Keukenfabriek in Bergen op Zoom. Maar daar blijft het niet bij! Vanuit onze twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen én plaatsen we keukens.

Je komt te werken in één van de modernste en grootste keukenfabrieken van Europa. Onze fabriek is volledig geautomatiseerd. Het team van de afdeling Lakkerij telt 25 medewerkers en de bereidwilligheid is groot. Er heerst een open, nuchtere en eerlijke cultuur en er is veel voor ruimte voor zelfinitiatief.

Onze arbeidsvoorwaarden:
Naast het werken bij een dynamische en flexibele organisatie, ontvang je een prima salaris en kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, uitstekende pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen. Je komt te werken in een omgeving waar vernieuwen en verbeteren aan de orde van de dag is. Er is veel ruimte voor initiatief en je hebt bij ons de garantie op ontwikkeling en groei.

Geïnteresseerd?:
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Kim van Veldhuizen (P&O Adviseur), telefoon: 06-10818648 of Danny Lancel, (Teamleider Lakkerij), telefoon: 06-12072603.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie procedure.
 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Je hoeft geen affiniteit met keukens te hebben, maar wel met een productiebedrijf"
Anky Laming, Klantbegeleider Klantenservice Garantie @ Bergen op Zoom

Wat Bruynzeel Keukens uniek maakt? Wij zijn een sterke Retail organisatie met de kracht van een eigen fabriek. Zowel onze dienstverlening als ons personeelsbestand is uitgebreid en divers. Dat is volgens mij de kracht van Bruynzeel Keukens, we houden elkaar in balans. Je bewandelt hier geen gebaande paden, die moet je zelf maken. Daardoor staan wij stevig in onze schoenen. Iedereen heeft een stem binnen de organisatie.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder