Teamcoach

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek

Ben jij op zoek naar dynamiek en samenwerken met een enthousiast team? Dan zit je als Teamcoach bij ons op je plek!

Wat ga je doen?
Als teamcoach ben je voornamelijk bezig met het efficiënt en effectief plannen en coördineren van het productieproces. Om dit te realiseren draag je zorg voor het tijdig aanwezig zijn van opdrachten en materialen en maak je een weloverwogen planning. Je stuurt  op coachende wijze  een  team aan van productiemedewerkers en operators. Dit doe je in samenwerking met je collega teamcoach. Daarnaast ben je  verantwoordelijk voor het  machinepark, waarbij het (laten) verhelpen van 1e lijns storingen en reparaties een wezenlijk onderdeel van deze functie vormen. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de diverse afdelingen binnen onze organisatie, zoals Technische Dienst, ICT, Bedrijfs-bureau. 

Ben jij onze nieuwe Teamcoach?
Binnen onze fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Dit zie jij als een uitdaging en je raakt bijzonder geïnspireerd als je team lekker presteert. Jij gaat zelfstandig aan de slag en bent uitermate goed in mensen verbinden om te zorgen dat wij onze keukens op tijd bij de klant krijgen.

Voor het succesvol uitvoeren van deze veelzijdige functie beschik je dus over organisatorische, coachende en sturende vaardigheden. Je hebt affiniteit met PC gebruik en applicaties, zoals Microsoft office en SAP.

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je bent in staat om snel en weloverwogen beslissingen te nemen, zodanig dat de interne klant en het productieproces hier geen hinder van ondervindt. Als coach van het team ben je communicatief vaardig, kwaliteitsbewust en klantgericht.

Daarnaast beschik je over een flexibele werkhouding en sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer. De functie voer je uit in dagdienst of ploegendienst.

Wat bieden wij jou?
Jij gaat zelfstandig aan de slag en je bent uitermate goed in mensen verbinden om te zorgen dat wij onze keukens op tijd bij de klant krijgen.

Dit kan je van ons verwachten:
• Vast dienstverband
• Goed salaris, 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen
• Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering en een goede pensioenregeling
• Een iPhone
• Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat je jouw carrière tot een succes kunt te maken
• Een bijdrage aan je sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport of wil gaan sporten)

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2- neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationale netwerk. Samen komen wij verder.

Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten. Kortom, zo'n werkomgeving vind je nergens anders! Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Reageer dan via onze website: https://werkenbij.dkggroep.nl/ Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen (HR adviseur bij DKG) via T: 06 10 81 86 48 of Arthur de Leeuw (Teamleider bij DKG) via T: 06 83219571. Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden