Afdelingsmanager Productie

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek Solliciteer direct

De vacature staat uit bij DKG. DKG is de groep achter de succesvolle Nederlandse merken Bruynzeel Keukens en Keller Keukens. Voor DKG de Keukenfabriek bv zoeken wij voor de afdeling Assemblage: Afdelingsmanager Productie.

Als afdelingsmanager productie verbeter en borg je een deel van het productieproces en realiseer je de afgesproken prestaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en stimuleren van  verbeteringen binnen DKG De Keukenfabriek. Je bent verantwoordelijk voor kwaliteit, kwantiteit, tijdigheid, kosten, personeel, coaching en de communicatie van jouw afdeling. Daarnaast zul je voornamelijk bezig zijn met de technische aspecten van onze assemblagelijnen. Verder ben je nauw betrokken bij investeringsprojecten op de afdeling. Kortom: een uitdagende functie waarbij jij een bijdrage levert in de groei en het voortdurend verbeteren van onze organisatie.

Wat zoeken wij:
Voor het succesvol uitvoeren van deze veelzijdige functie beschik je over minimaal MBO+ werk- en denkniveau, sterke analytische en technische vaardigheden. Je hebt een opleiding in een technische richting, minimaal enkele jaren bewezen leidinggevende ervaring in een gelijkwaardige technische functie, ervaring in plannen en organiseren, coachingsvaardigheden, kwaliteitsgericht, overtuigingskracht, klantgericht, doelgericht en leiderschap. Daarnaast ben je in staat om voortdurend je eigen prestaties te verbeteren.

Daarnaast beschik je over voldoende communicatieve vaardigheden en kun je gedisciplineerd werken. Je bent een teamplayer, geen 9 tot 5 mentaliteit en collegiaal. 

Onze arbeidsvoorwaarden: 
Naast het feit dat je in de modernste keukenfabriek van Europa komt te werken, bieden wij jou een prima salaris, kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ben je onderdeel van ons geweldige team! Ook heb je bij ons de garantie op ontwikkeling en groei.

Geïnteresseerd?:
Indien je geïnteresseerd bent en aan de functie- eisen voldoet, solliciteer dan gelijk via de
sollicitatiebutton.

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met:
– Kim van Veldhuizen (hr adviseur), telefoon: 06-10818648 of
– Peter Horsten (manager fabricage), telefoon: 06-20565088

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in materialen en techniek

Bonusregeling

"De complexiteit maakt een keuken bijzonder"
Jeroen Hegi, Klantbegeleider @ Bergen op Zoom

Heel zwart-wit gezegd is een keuken eigenlijk een bonte verzameling van meubels: er staan een paar kastjes op een rij met daarop een werkblad en ruimte voor een aantal apparaten. Toch is het deze samenstelling van de vele losse onderdelen wat een keuken bijzonder maakt. Je kunt namelijk geen onderdeel weglaten. De complexiteit die achter een keuken schuil gaat, is ontzettend interessant.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder