Teamleider ICT

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens

Teamleider ICT        
Een voortrekkersrol in de verdere professionalisering van onze ICT-afdeling. Dát is wat je kunt verwachten van de functie van Teamleider ICT bij Bruynzeel Keukens. Kom jij samen met je team onze ICT-processen moderniseren en automatiseren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Bruynzeel Keukens staat al meer dan 80 jaren voor ‘de keuken die werkt’. Samen met het label Keller Keukens vormen wij de succesvolle Nederlandse merken bij DKG.  
De keukens worden volledig door ons zelf geproduceerd in onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Dat is het kloppend hart van de organisatie. Vanuit de twee merken ontwikkelen, ontwerpen, verkopen en plaatsen we keukens. Voor particuliere en zakelijke klanten, zowel nationaal als internationaal. En dat doen we niet alleen voor onze eigen merken, we zetten onze kennis over keukens ook in voor het ontwikkelen van diverse private labels.

Wat ga je doen?
Je belangrijkste taak is het ontwikkelen van het team als interne afdeling naar een professionele ICT-dienstverlener. Dat doe je samen met negen ontwikkelaars en functioneel beheerders. Om je doelen te bewerkstelligen mag je daarnaast op korte termijn nog drie nieuwe collega’s aantrekken. Tevens stuur je de belangrijkste ICT-leveranciers aan, die een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van applicaties. Als teamleider ben jij het aanspreekpunt naar zowel interne als externe klanten. Naast interne afdelingen en eigen winkels maken namelijk ook zakelijke klanten en consumenten gebruik van onze (web-) applicaties. Je kunt daarbij denken aan applicaties waarmee klanten zelf keukens kunnen ontwerpen in 3D.

Verder:

 • Vertaal je jouw visie op de afdeling door naar de dagelijkse aansturing van het team.
 • Maak je samen met de ICT-manager beslissingen over de blauwdruk van de architectuur, waarmee je richting geeft aan het ICT-beleid.
 • Werk je waar nodig mee aan uiteenlopende ICT-projecten.
 • Zorg je met het team voor de juiste prioritering tussen projecten, incidenten en vernieuwingen.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een Teamlead ICT die op basis van bovengemiddelde communicatieve- en luistervaardigheden zijn team weet aan te sturen en te motiveren. Je bent nieuwsgierig en wilt altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Deze kennis zet je in om de juiste keuzes te maken voor het team. Je hebt een analytisch en procesmatig denkvermogen, waarmee je richting geeft aan het ICT-beleid.

Om dat te realiseren:

 • Heb je meerdere jaren ervaring met het werken in een software-ontwikkelteam, bij voorkeur als ontwikkelaar of in een coördinerende rol.
 • Heb je HBO werk- en denkniveau.
 • Heb je goede kennis van C#, Javascript en moderne (web-) ontwikkeltechnieken.
 • Heb je een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Ben je bekend met het werken vanuit een Agile gedachtegoed.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug.

Dit kan je van ons verwachten:

 • Direct een vast dienstverband.
 • Een goed salaris, 12 Atv-dagen en 24 vakantiedagen.
 • Eindejaarsuitkering, winstdelingsuitkering, een prima pensioenregeling en diverse collectieve verzekeringen (denk hierbij aan een auto-, ziektekosten- en inboedelverzekering).
 • Een iPhone.
 • Een laptop.
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement.

Werken bij Bruynzeel Keukens betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa die CO2-neutrale keukens levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationaal netwerk. Samen komen wij verder.
 
Meer informatie of meteen solliciteren?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
 
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Debra de Vries, Recruiter: 06- 42 45 64 85.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden