Afdelingsmanager Warehouse

Bergen op Zoom | Warehousing Solliciteer direct

Stap uit de sleur van voorspelbare werkdagen en ga voor uitdaging! Word Afdelingsmanager warehouse bij DKG De Keukenfabriek, een van de modernste keukenfabrieken in Europa.

Wat ga je doen?

Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid staat hierbij voorop. Als Afdelingsmanager warehouse verbeter en borg je een deel van het logistieke proces en realiseer jij de afgesproken doelstellingen. Op jouw afdeling zorg je ervoor dat iedere medewerker een optimale prestatie kan leveren en kwaliteit levert. De afdeling bestaat uit circa 35 medewerkers en een flexibele schil. Leidinggeven is dus een belangrijk onderdeel van je functie. Leidinggeven doe je op een coachende manier en daarbij weet je optimaal te communiceren met de medewerker en alle interne klanten en leveranciers. Je zorgt dat alle producten op tijd op de juiste plaats terechtkomen middels kostenbeheersing en efficiënt inzetten van personeel. Kortom: je vervult een uitdagende functie, waarbij jij een bijdrage levert in de groei en het voortdurend verbeteren van onze organisatie.
De afdeling ga je samen met een collega Afdelingsmanager aansturen in een ploegendienst. In de dagelijkse aansturing heb je ondersteuning van Magazijnbeheerders. Samen met dit hechte team leveren jullie de maximale prestatie voor onze klanten.
Ben jij onze nieuwe Afdelingsmanager Warehouse?
Binnen onze fabriek kom je de meest uiteenlopende situaties tegen. Je hebt oog voor het grote geheel. Je weet als geen ander dat iedere schakel soepel op de andere schakel moet zijn aangesloten. In jouw ogen is er altijd ruimte voor verbetering van onze kwaliteit, de zorg voor onze medewerkers en de samenwerking met je interne klanten en leveranciers. Wij zoeken een enthousiaste teamplayer, die mensen op een prettige manier kan overtuigen. Ook heb je ervaring met plannen en organiseren en durf je beslissingen te nemen. Ben jij onze nieuwe collega met natuurlijk leiderschap?
Verder staat er op jouw CV:

 • Afgeronde HBO-opleiding in logistieke richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een logistieke omgeving en bent toe aan je 2e of 3e stap in je carrière en
 • Je hebt bewezen leidinggevende ervaring.

Wat bieden wij jou?
Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij je neer. Daar doen wij graag wat voor terug.
Dit kan je van ons verwachten:

 • Vast dienstverband;
 • Goed salaris;
 • 12 ATV-dagen;
 • 24 vakantiedagen;
 • Targetbonus;
 • Mobiele telefoon;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Winstdelingsuitkering;
 • Goede pensioenregeling;
 • Een breed aanbod aan (online) opleidingsmogelijkheden en
 • Een bijdrage aan je sportschool abonnement.

Werken bij DKG betekent actief bijdragen aan een duurzame wereld. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzaamheid en zijn de enige keukenfabrikant in Europa, die CO2-neutrale keukens produceert en levert. Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons internationale netwerk. Samen komen wij verder.
Daarnaast organiseren wij regelmatig personeelsuitjes, bedrijfsborrels en andere activiteiten.
Kortom, zo’n werkomgeving vind je nergens anders!
Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Solliciteer vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen, HR Adviseur bij DKG, via mobiel 06 – 10818648.
Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.
 

Waarom kies je voor Bruynzeel?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

"Ik ben heel even onderdeel van iemands leven"
Claudia Verdoolaege, Klantbegeleider @ Bergen op Zoom

Mijn eerste indruk van Bruynzeel Keukens? Een warm bad. Vanaf dag één voelde het goed. Zo voelt het nog steeds. Iedereen heeft hier maar een doel voor ogen: het helpen van onze klanten. Er zijn zoveel verschillende manieren te bedenken om mensen te helpen bij hun vraagstukken. Dat is de uitdaging die ik zo leuk vind. Ik heb echt het gevoel dat ik heel even onderdeel van iemands leven ben.

Bekijk alle vacatures

Onze arbeids-voorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.

Lees verder