Deel deze vacature:

Facebook Twitter LinkedIn

Teamleider Fabriek

Bergen op Zoom | DKG De Keukenfabriek

Eindverantwoordelijk zijn over je eigen team 
Bij Bruynzeel kan je als teamleider in de keukenfabriek je ondernemende en deskundige kwaliteiten laten gelden. Dat doe je door je energie in te zetten om het maximale uit je collega's te halen. Wel altijd vanuit het vertrekpunt dat samen sterker maakt. En met de best haalbare kwaliteit als doel. Want onze keukens verdienen niets minder. 

Kies zelfverzekerd de weg voorwaarts met jouw team
Het uitdagende van onze fabriek zit hem er onder andere in dat we alles zelf doen. We bedenken, produceren én verkopen onze keukens. In dat proces vormt elk team een onmisbare schakel. Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheid staat hierbij voorop. Het geeft jou als teamleider de kans om over je team heen te kijken en je stempel te drukken op verbeterprocessen waar iedereen baat bij heeft.
Met jouw team zorg je voor het behalen van de afgesproken doelen. Uiteraard doe je dat door het borgen van de kwaliteit en met overzicht over de kosten. Onze teams bestaan uit zo'n 20-60 mensen (vast en flex), die operationeel worden aangestuurd door teamcoaches. Jij bent uiteindelijk verantwoordelijk voor de coaching en de beoordeling van je teamleden, waarbij de coaches zich meer met de dagelijkse aansturing bezighouden.

Daarnaast hou je je ook bezig met de technische aspecten van de processen van jouw team. En je bent zeer betrokken bij investeringsprojecten op de afdeling. Samen met je collega-teamleiders ben je altijd op zoek naar verbeteringsmogelijkheden.
Keukens van Bruynzeel, al jaren het equivalent van kwaliteit

Jouw werkplek is alvast gereserveerd in onze fabriek in Bergen op Zoom. Met een oppervlakte van 56.000 m2, dus ongeveer even groot als 8 voetbalvelden, is dat 1 van de grootste keuken productielocaties van Europa. We gaan in alles voor kwaliteit, dus om dat perfecte eindproduct te kunnen maken, is uiteraard ook ons machinepark geavanceerd en state-of-the-art. Dat moet ook wel, want de 18.500 kasten en 2.500 keukens die onze 350 collega's per week opleveren moeten om door een ringetje te halen zijn.

Welke ingrediënten neem jij mee?
Jij hebt de kenmerken van een echte verbinder. Dat uit zich vooral in je kwaliteit om goed te luisteren en weloverwogen beslissingen te nemen. Je communiceert makkelijk, op elk gewenst niveau en benadert gesprekspartners op een positieve manier. Daarnaast ben je stressbestendig wanneer dingen even niet lopen zoals gepland en ga je elk probleem te lijf als een uitdaging. Daarbovenop heb jij:

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Zo'n 3 à 5 jaar ervaring in het vakgebied en met leidinggeven.

Wat serveren wij jou?
Je gaat aan de slag bij een echt open bedrijf: informeel en professioneel. Onderlinge collegialiteit en prettig samenwerken zijn hier aan de orde van de dag. Van die organisatie kan jij onderdeel worden en het levert je nog meer op. Bij deze functie van teamleider keukenfabriek Bruynzeel ontvang je tevens een:

  • bruto maandsalaris tussen € 3.500 en € 4.200, afhankelijk van je kennis en ervaring
  • 12 ATV-dagen en 24 vakantiedagen.
  • eindejaaruitkering, winstdelingsuitkering en goede pensioenregeling
  • targetbonus.
  • vast dienstverband.
  • Iphone van de zaak en eigen kantoor.
  • bijdrage aan je sportschool abonnement.

Waar wacht je nog op?

Solliciteer vandaag nog via de sollicitatiebutton.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kim van Veldhuizen, HR Adviseur bij DKG, via T. 06-10818648.
Een PI (PREDICTIVE INDEX®) test en/of assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden