Deel deze vacature:

Facebook Twitter LinkedIn

Technisch leidinggevend talent

Bergen op Zoom | Bruynzeel Keukens

Als teamleider verbeter en borg je een deel van het productieproces en realiseer je de afgesproken prestaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en stimuleren van  verbeteringen binnen Bruynzeel Keukens. Je bent verantwoordelijk voor kwaliteit, kwantiteit, tijdigheid, kosten, personeel, coaching en de communicatie van jouw afdeling. Daarnaast zul je voornamelijk bezig zijn met de technische aspecten van onze productielijnen. Verder ben je nauw betrokken bij investeringsprojecten op de afdeling. Kortom: een uitdagende functie waarbij jij een bijdrage levert in de groei en het voortdurend verbeteren van onze organisatie.

Wat zoeken wij:
Voor het succesvol uitvoeren van deze veelzijdige functie beschik je over minimaal MBO+ werk- en denkniveau, sterke analytische en technische vaardigheden. Je hebt een technische opleiding zoals Elektrotechniek en Mechatronica en hebt affiniteit met besturingstechniek.

Je bent een top talent in de dop en wilt je de komende jaar gaan ontwikkeling tot een teamleider met leiderschap. Je wilt je gaan ontwikkeling in plannen en organiseren en je coaching vaardigheden. Verder ben je al wel kwaliteitsgericht, heb je overtuigingskracht en ben je resultaatgericht. Je gaat altijd energiek een uitdaging aan de bent in staat om voortdurend je eigen prestaties te verbeteren.

Daarnaast beschik je over voldoende communicatieve vaardigheden en kun je gedisciplineerd werken. Je bent een teamplayer, geen 9 tot 5 mentaliteit en collegiaal. 

Onze arbeidsvoorwaarden: 
Naast het feit dat je in de modernste keukenfabriek van Europa komt te werken, bieden wij jou een prima salaris, kom je in aanmerking voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ben je onderdeel van ons geweldige team! Ook heb je bij ons de garantie op ontwikkeling en groei.

Geïnteresseerd?:
Indien je geïnteresseerd bent en aan de functie- eisen voldoet, solliciteer dan gelijk via de
sollicitatiebutton.

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met onze operations managers:
– Jelle Bierman, telefoon: 06-13044487 of
– Jaco van den Houten, telefoon: 06-10900691
 

Solliciteer nu

Waarom kies je voor Bruynzeel Keukens?

Omdat jij durft te investeren in jezelf. Wij willen onze ambities waarmaken en daarom blijven wij onszelf ontwikkelen. Door veel samen te werken, blijven wij in beweging en leren wij van elkaar. Wij bieden jou de voordelen van een grote organisatie, maar blijven klein genoeg voor persoonlijke ontwikkeling.

persoonlijke bedrijfscultuur

doorgroei- mogelijkheden

mogelijkheid om verdiepingsworkshops te volgen

Onze arbeidsvoorwaarden

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om jouw eigen paden te bewandelen. Binnen je functie en binnen Bruynzeel Keukens. Daarnaast mag je verwachten dat wij een goed salaris bieden, sterke arbeidsvoorwaarden en een uitstekende bedrijfscultuur.


Lees onze arbeidsvoorwaarden